Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Stoer boxershort merk wordt partner van de Bossche basketballclub

ON THAT ASS prijkt al enkele wedstrijden op de broekjes van Heroes Den Bosch, maar nu is ook het partnership officieel: Heroes en ON THAT ASS ‘dare you to wear it’! Het jonge, hypermoderne bedrijf van eigenaren Maurice van Hoek en Jorn Besselink, wiens roots op steenworpafstand van de Maaspoort liggen, heeft in korte tijd de markt van de boxershorts veroverd. Het merk werkt volgens een uniek concept: probeer eenmalig gratis en laat je overtuigen door de designs, pasvorm en kwaliteit. Ontvang daarna, zolang als jij zelf wilt, maandelijks een unieke boxershort in je brievenbus. Ook de spelers van Heroes Den Bosch ervaren het comfort van de perfecte pasvorm van de boxershorts, ideaal om optimaal te presteren.

Vanzelfsprekend is clubeigenaar Bob van Oosterhout enorm trots op de samenwerking met ON THAT ASS: “Als club zijn we continu zoekende naar hoe we het grote publiek nóg meer kunnen inspireren en kunnen enthousiasmeren voor de mooie sport basketball en voor onze club. Een stoer merk als ON THAT ASS, immens populair onder jongeren en jongvolwassenen, gaat zonder twijfel bijdragen aan onze binding met de nieuwe generatie basketballliefhebbers. Heroes draagt het merk, letterlijk, met grote trots uit en is enthousiast over de mogelijkheden die voortvloeien uit de samenwerking. We willen de hele basketball community in Nederland in ON THAT ASS zien en gaan er alles aan doen om dat te realiseren!”

Jorn Besselink, mede-eigenaar ON THAT ASS, vult aan: “De overeenkomsten tussen Heroes en ON THAT ASS maakten dat deze samenwerking er moest komen. Behalve de Bossche roots is ON THAT ASS, net als Heroes, jong, dynamisch en uiterst gedreven. Heroes laat dit op het veld zien, wij doen dit met onze unieke boxershorts en vooruitstrevende concept. Daarbij hebben we beiden de drive om op onze absolute top te presteren en niets minder dan topprestaties neer te zetten, op nationaal en internationaal niveau.“


Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted