Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Succesvolle samenwerking met vijf jaar verlengd

Clubeigenaar Bob van Oosterhout en Joost van de Mortel, manager Bedrijfsvoering van o.a. het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, hebben hun krabbel gezet onder een contract dat de club en het SMC voor een volgende vijf jaar aan elkaar verbindt. De hernieuwde overeenkomst legt de basis voor het verder stabiliseren en uitbouwen van de sportmedische samenwerking, die op het moment al beter dan ooit is.

Bob van Oosterhout licht toe: “Dit is geweldig nieuws voor de club. Als je ziet wat we de afgelopen jaren samen hebben opgebouwd, mogen we al bijzonder trots zijn. Met Rik van Waes hebben we een fantastische Strength- en Conditioning coach vast in huis, de service bij bijvoorbeeld medische keuringen is áltijd top en indien nodig hebben we snelle toegang tot de kennis en expertise van de sportgeneeskunde binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis. We merken dan ook dat de sportmedische begeleiding die we als club kunnen bieden ons echt een voordeel geeft in het overtuigen van spelers om voor Heroes Den Bosch te kiezen. De jarenlange garantie die we nu hebben plus de mogelijkheden die er liggen om de sportmedische kant nóg verder te optimaliseren, stemmen mij uitermate tevreden.”

Technisch manager Roel van de Graaf vult aan: “De samenwerking met het SMC is op dagelijkse basis. De sportmedische staf van Heroes Den Bosch wordt gevormd door een team van specialisten op allerlei gebieden. Het is niet alleen strength and conditioning en fysiotherapie, maar ook het monitoren van de gezondheid van onze spelers en het voorkomen van blessures. Dit doet het SMC voor het topteam, maar ook voor de jeugdteams van Heroes’ Academy. We zijn als club zeer content met de huidige gang van zaken. Dat de samenwerking met liefst vijf jaar wordt verlengd, is dan ook fantastisch nieuws.”

Ook Joost van de Mortel reageert enthousiast: “Samenwerken met een zeer ambitieuze en vernieuwende club zoals Heroes Den Bosch geeft ons veel plezier, uitdaging en tevredenheid. We kunnen hierdoor onze kennis en ervaring volledig inzetten om het maximale resultaat voor de club te bereiken. En samen leren we elke dag bij. De kennis en ervaring die we samen ontwikkelen, zetten we een op een in voor de jeugd, breedtesporters en patiënten die in ons SMC komen. Hierdoor heeft de gehele gemeenschap baat bij de samenwerking en dragen we bij aan het ultieme doel: het hoogste gezondheidswelzijn in onze regio, gewoon omdat jij er toe doet.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted