Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Fan-tas-tisch nieuws: publiek bij sportwedstrijden is weer toegestaan! Dit bericht kon natuurlijk niet op een beter moment komen dan nu met de topper vs. Donar op het programma aanstaande zaterdag in eigen huis. Dus smeer je keel, haal je Heroes hoodie uit de kast, mobiliseer je familie- en vriendenkring en scoor jouw ticket(s). Dan maken we er zaterdagavond een waar basketballspektakel van in Maaspoort Den Bosch!

Capaciteit en zitplaatsen
De tribunes mogen tot 1/3 capaciteit gevuld worden en fans dienen op 1.5m afstand van elkaar plaats te nemen. De gevolgen hiervan kort op een rijtje:

  • Seizoenkaarthouders en businessclubleden hebben sowieso toegang tot de wedstrijd. Dit betekent dat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar is voor de overige Heroes fans. Zorg dus dat je snel jouw ticket(s) bemachtigt, als je deze nog niet hebt.
  • Wanneer de maximale capaciteit is bereikt, zullen wij de ticketverkoop direct stopzetten.
  • Bij het bestellen van tickets kies je een vak en daarnaast ook vaak een rij- en stoelnummer. In verband met de geldende coronamaatregelen kunnen wij NIET garanderen dat je ook daadwerkelijk op die gekozen stoel(en) kunt plaatsnemen bij de wedstrijden.

Aanvangstijd
Omdat er een sluitingstijd van 22:00u geldt, is de tip-off van de wedstrijd vervroegd naar 19:00u. Zo kan er ook na afloop nog even gezellig nagepraat worden in de Foyer.

Coronatoegangsbewijs
Je hebt voor je bezoek aan de Maaspoort een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

  1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl;
  2. Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app: testbewijs (maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org), vaccinatiebewijs of herstelbewijs;
  3. Neem je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de Maaspoort. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op www.rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Mocht je vragen hebben omtrent het bovenstaande, neem dan contact met ons op via info@heroesdenbosch.com. We helpen je graag.

Tot zaterdag!

Tags:

BNXT League Basketball Cup

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted