Heroes gaat voor ‘super bubbel’ FIBA Europe Cup

19 feb. 2021

Club wil alle zestien teams ontvangen in de Maaspoort

Heroes Den Bosch heeft een officieel bid ingediend om de Round of 16 van de FIBA Europe Cup naar Den Bosch te halen. Het succes van de vorige bubbel, zowel op sportief als organisatorisch vlak, smaakte naar meer en zodoende is het kantoorteam van de club onder leiding van General Manager Sam Vinck direct na de evaluatie van de januari-hub aan de slag gegaan met inventariseren van een volgende bubbel. De kogel is nu door de kerk en er is hoog ingezet: Heroes wil namelijk niet alleen het eigen bracket, maar alle vier de brackets (elk bestaande uit vier teams) naar Den Bosch halen.

Om de organisatie van deze ‘super bubbel’ mogelijk te maken, werkt Heroes wederom samen met Maaspoort Sports & Events, Mövenpick Hotels & Resorts ‘s-Hertogenbosch, Golden Tulip Hotel Central en Event Medical Service, onderdeel van Dutch Safety Group. Daarnaast geniet het bid volledige steun vanuit het NOC*NSF en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Uiteraard zou de organisatie van het toernooi ook niet mogelijk zijn zonder de inspanningen van Official FIBA Europe Cup partner Paul Meijering Stainless Steel.

Heroes Den Bosch neemt het in de Round of 16 op tegen de Poolse club Arged BMSLAM Stal Ostrów. In een mogelijk kwartfinale is de winnaar van het duel tussen BC Prometey (UKR) en Belfius Mons-Hainaut de tegenstander.

In de loop van volgende week zal FIBA Europe bekendmaken of Heroes en de stad ’s-Hertogenbosch gastheer mogen zijn van één of meerdere brackets.

Laatste nieuwsberichten

Heroes x XPRNCS
07 dec. 2022

XPRNCS.com en Heroes Den Bosch gaan de samenwerking aan

20221206 20221206 Heroes Den Bosch BC Apollo BNXT League371250506
07 dec. 2022

Winst vs. Apollo Amsterdam in beeld

Heroes Vs Apollo
06 dec. 2022

Heroes wint ook negende duel in BNXT League