Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Kaspars Vecvagars neemt na een periode van 5 weken afscheid van de Maaspoort. De Letse guard werd toegevoegd aan de selectie van Erik Braal om de blessures van Boy van Vliet en Austin Price op te vangen. De Letse guard toonde al snel aan een aanwinst te zijn voor de Bosschenaren.

Nu duidelijk is geworden dat Price en Van Vliet (vanaf de start van de Cross-Border fase) weer aangesloten zijn bij de wedstrijdselectie, is besloten de optie om Vecvagars vast te leggen tot het einde van het seizoen niet te lichten.

Erik Braal was uitermate tevreden over de inbreng van de guard vanaf de eerste dag dat hij aansloot bij de groep: "Een op en top professional die zonder persoonlijke agenda zich heeft aangepast aan zijn teamgenoten en de manier waarop we werken met elkaar. Het zegt veel over zijn persoonlijkheid en professionaliteit."

Technisch Manager Roel van de Graaf voegt daar aan toe: "Kaspars verdient een groot compliment. Zijn vermogen om zich binnen no time aan te passen aan een nieuwe omgeving, nieuwe collega's en andere manier van spelen is bewonderenswaardig. Het is wel zo dat vaste waardes Price en Van Vliet weer (bijna) fit zijn en dat zou betekenen dat een extra buitenlander op de tribune zou belanden. Dat kan niet de bedoeling zijn voor een speler van het kaliber Vecvagars. Het is daarom dat we weer afscheid van hem nemen en hem heel veel succes wensen bij een volgende club."

Tags:

Team

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted