Het is Heroes Den Bosch niet gelukt om in Martiniplaza de gewenste overwinning te behalen. Met 67-54 was de thuisploeg duidelijk de sterkste in deze vierde wedstrijd. Met 11 punten was Kobe Webster de meest scorende speler bij Heroes Den Bosch, gevolgd door Thomas van der Mars met 10 punten.

Twee minuten gespeeld, na een oponthoud van een minuut of vijf door een schuine basket, en Donar pakt al snel een 5-2 voorsprong. Een op de vijf schoten ging er in bij de Bosschenaren en dat is niet het begin wat je zoekt. Een turnover van Van der Mars geeft Donar een aanvalsgelegenheid en zo mogen de Groningers voor de derde keer naar de vrije worp lijn in vier minuten tijd. Het levert niks op en even later zet Verner Kohs de ploegen op een gelijke stand, 6-6. Kohs staat dan al wel, net als Austin Price op 2 fouten en Heroes Den Bosch op vijf teamfouten. Stand halfweg het kwart, 7-10.

De driepunter van Chris-Ebou Ndow die dan volgt is reden voor coach Stimac om de eerste time-out voor Donar te pakken, De voorsprong blijft dan bij Heroes Den Bosch, al is het wel minimaal bij het ingaan van de laatste minuut, 14-15. Eindstand na tien minuten 16-18.

Heroes Den Bosch houdt dan lichtjes de voorsprong, 20-23 en mag in deze fase niet klagen over het arbitrale trio. Donar Groningen pakt fout op fout maar de schoten aan de kant van Heroes Den Bosch willen nog niet vallen. Men verzuimt zo uit te lopen en door een dunk van Olisemeka komt Donar Groningen op 24-25 en even later op 28-25. Time-out Erik Braal. Twee keer Van der Mars betekent 28-29. De spin move van Webster in de paint geeft Heroes Den Bosch een 28-31 voorsprong en de onvermijdelijke time-out van Donar Groningen is daar. Daar blijft het bij en zo gaan beide ploegen aan de thee.

Een 6-0 run voor de thuisploeg is niet de start die Heroes Den Bosch zich wenste. Na twee minuten is daar de broodnodige time-out om de ploeg op de rails te krijgen en niet weer in het derde kwart het deksel op de neus te krijgen. Even wordt het verschil vijf punten, maar Jito Kok en Donte Thomas trekken de stand weer recht met hun scores, 36-36. Heroes Den Bosch kan weer in de achtervolging want de thuisploeg loopt uit naar 43-36 halfweg het kwart. Het verschil blijft 7 punten, Williams en Kohs lopen tegen een onsportieve fout aan de stand na drie kwarten is 48-41.

50-41 wordt het door een dunk van Olisemeka. De tijd begint al meteen te dringen voor Heroes Den Bosch om deze negen punten goed te maken. Zeker als Mounce daarna 52-41 laat aantekenen. Turnovers van Heroes Den Bosch geven Donar een nog grotere voorsprong, 58-43 en het doek lijkt gevallen voor de Bosschenaren. Vier minuten te spelen, Kohs kan naar de kant met vijf fouten en de stand is 60-48. Mocht Heroes Den Bosch nog iets willen zal het nu moeten gebeuren met nog vier minuten op de klok. Twee minuten later is het 63-51 en speelt Donar Groningen bij elke aanval de klok rustig uit. Heroes Den Bosch weet de ring niet te vinden, sluit de wedstrijd af met een schotpercentage van rond de 35% en 21% op de driepunters. Eindstand in Martiniplaza 67-51.

Het verlies betekent dat Heroes Den Bosch verder gaat in de BNXT playoffs. In een tweeluik tegen Stella Artois Leuven Bears (21 en 23 mei) gaan beide ploegen de strijd aan in een thuis en uitwedstrijd om daar de volgende ronde te bereiken.