Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch is er vanavond nog niet in geslaagd de finales van de play-offs te bereiken. In MartiniPlaza was Donar te sterk: 79-71. Zoals ook zondag het geval was, waren beide ploegen zeer aan elkaar gewaagd in de eerste helft. De thuisploeg ging met een nipte voorsprong aan de thee, maar de wedstrijd lag nog helemaal open. Vanaf het derde kwart begon het bij Heroes wat minder te lopen en liep Donar behoorlijk uit. Even leek een comeback in Q4 mogelijk toen het verschil werd teruggebracht naar negen punten en Donar al vroeg in foutenlast zat, maar Heroes wist niet door te drukken.

Donderdag is het do or die in Maaspoort Den Bosch. Een allesbeslissend duel bepaalt wie naar de finale gaat en dus strijdt om het landskampioenschap. Tip-off: 20:00u.