Na de 89-92 nederlaag in de eerste wedstrijd verliest Heroes Den Bosch ook de tweede wedstrijd tegen Spojnia Stargard. Drie kwarten lang bleef de ploeg van Erik Braal aan de leiding, maar een sterk laatste kwart gaf de Polen de overwinning, 73-65. Met 4 nederlagen op zak is de Europese missie, voor zover dat al niet was, een gedane zaak voor de Bosschenaren.

Heroes Den Bosch begint voortvarend en door scores van Lee Moore, Roberts Stumbris en DJ Fenner staat het binnen anderhalve minuut 0-7 voor de ploeg van Erik Braal. Austin Price zet de Bosschenaren eerst op 0-10 voordat de thuisploeg na drie minuten de eerste score kan laten aantekenen, 2-10. Jito Kok en Price zetten de stand halfweg het kwart op 5-17. Spojnia Stargard komt dan wat beter in de wedstrijd en kan het gat van twaalf punten verkleinen naar zeven punten, 12-19. De driepunter van Kowalczyk voor 15-19 geeft de thuisploeg nog meer hoop maar twee rake vrije worpen van Kok zetten de kwartstand op 15-21.

Thomas van der Mars loopt al snel in het tweede kwart tegen zijn derde fout aan en kan even naar de kant. De time-out van Erik Braal komt als de thuisploeg de stand op 19-23 zet met nog 8 minuten op de klok. Het verschil wordt nog kleiner, 22-23 maar Moore en Stumbris geven Heroes Den Bosch weer wat lucht, 22-30. Het blijft gelijk op gaan en met nog twee minuten te spelen staat het 26-32 voor Heroes Den Bosch. Met 17-14 gaat het kwart toch naar de thuisploeg dat zo de achterstand bij rust verkleint tot drie punten, 32-35

Fenner opent dan voor Heroes Den Bosch maar de Polen counteren met een driepunter van wederom Kowalczyk, 35-37. Moore en Fenner weten dan te scoren (35-41) waarna beide ploegen meer dan twee minuten droog staan. Met zijn derde driepunter zet Stumbris Heroes Den Bosch even later op 39-44. De laatste minuut gaat in bij een 44-49 stand en in de resterende tijd weet Van Vliet nog twee vrije worpen te scoren en aan de kant van Spojnia Stargard raakt Langovic er maar eentje van de twee. Het slot is voor Simons die met een driepunter de stand op 48-51 zet.

Langovic en Simons trekken voor Spojnia Stargard de stand dan gelijk, 53-53 en dat is voor het eerst deze wedstrijd dat de Bosschenaren niet aan de leiding staan. En even later is daar ook de eerste voorsprong voor de thuisploeg die met een 7-2 run sterk aan het laatste kwart begint, 55-53. Een full court press van de Polen bij 57-53 maakt het Heroes Den Bosch even moelijk, maar het is Fenner die vanuit de hoek zijn driepunter raak knalt voor 57-56. Dat doen dan ook Simons voor Stargard en Akot voor Den Bosch en met nog iets meer dan vijf minuten op de klok staat het 60-59. Via 62-59 wordt het dan 67-59 en is daar ineens een gaatje van 8 punten voor de thuisploeg. Fenner weet dan zijn driepunter te raken, maar de thuisploeg houdt goed stand en kan zo door een sterk vierde kwart (25-14) de overwinning in eigen huis houden, 73-65

Bij Heroes Den Bosch kwam Lee Moore tot 16 punten, Roberts Stumbris scoorde 13 punten en DJ Fenner was goed voor 10 punten en 9 rebounds. Spojnia Stargard had in Benjamin Simons met 16 punten hun topscorer van de avond, gevolgd door Sebastian Kowalczyk en Aleksander Langovic met 12 punten.