Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Zaterdag 15 oktober wordt het één groot basketballfeest in de Maaspoort. Heroes Den Bosch speelt deze avond tegen Aris Leeuwarden zijn eerste BNXT League thuisduel van het seizoen en alsof dat nog niet voldoende reden voor een feestje is, vieren we deze avond ook nog eens twee hele bijzondere verjaardagen! Onze club bestaat 18 oktober namelijk 70 jaar en de Maaspoort (lees: de mooiste basketballarena van het land!) bestond afgelopen 2 september alweer 40 jaar. Heroes vs. Aris op zaterdag 15 oktober dopen we daarom om tot Big Birthday Game!

Alle tickets 5 euro!
Omdat we het feestje graag met zoveel mogelijk Bossche basketballfans vieren, hebben we een hele bijzondere actie: álle tickets 5 euro! Ga snel naar onze ticketshop en zorg dat je erbij bent.

BBG Visual


Wijzigingen speelschema

De home game van Heroes tegen Aris Leeuwarden stond oorspronkelijk gepland op vrijdag 14 oktober, maar is vanmiddag verplaatst naar zaterdag 15 oktober 20:00 uur. Daarnaast heeft eerder ook de home game vs. Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball een nieuwe datum gekregen. Deze wedstrijd stond op het programma voor vrijdag 21 oktober, maar is verzet naar vrijdag 23 december 20:00 uur. Dit in verband met de wedstrijden voor de FIBA Europe Cup die er in het speelschema zijn bij gekomen. Verder heeft Heroes besloten de aanvangstijden van de overige avond-thuiswedstrijden te wijzigen van 20:30 naar 20:00 uur.

Verkoop passe-partouts en tickets FIBA Europe Cup en BNXT League gestart
Afgelopen weekend is ook de verkoop van passe-partouts en tickets voor de eerste poulefase van de FIBA Europe Cup en de Domestic Round van de BNXT League van start gegaan. Meer informatie en ticketprijzen vind je hier. Tickets en passe-partouts bestel je direct via onze ticketshop!

Op naar een volle Maaspoort voor een waar basketballfeest zaterdag 15 oktober!

Tags:

BNXT League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted