Tickets Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch heeft helaas de overwinning niet kunnen grijpen in de spannende thuiswedstrijd tegen House of Talents Spurs. Hoewel Heroes Den Bosch strijdlust toonde, begonnen de Spurs sterk en pakten een vroege voorsprong in het eerste kwart (18-22). In het tweede kwart kwamen de Bosschenaren iets dichterbij (24-23), maar de Spurs hielden stand.

Na de rust bleef het duel gelijk opgaan, met beide teams die elkaar in balans hielden in het derde kwart (20-20). In de laatste fase van de wedstrijd wisten de Spurs echter hun voorsprong weer uit te breiden (18-22), wat hen uiteindelijk de overwinning opleverde. Einstand: 80-87.

Topscorer aan de kant van Heroes was Sherron Dorsey-Walker met 21 punten, gevolgd door Le'Tre Darthard met 18 punten. Bij de tegenstanders was Darren Williams goed voor 18 punten.