Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch heeft besloten om Ids Rebergen te laten gaan. De jonge guard vertrekt naar het tweede team van Oostende waar hij kiest voor speeltijd. Ondanks zijn inmiddels vaste plek in de selectie van Jean-Marc Jaumin heeft de club besloten het talent uit eigen opleiding deze kans te gunnen.

Na zijn opleiding in Den Bosch genoten te hebben, maakte Ids vorig seizoen zijn debuut op het hoogste niveau. Samen met ook Norbert Thelissen en Stan van den Elzen maakt hij deel uit van een groep jonge basketballers met potentie. Niet voor niets behoorde hij tot de u18 selectie die in 2018 tot Europees Kampioen gekroond werd.

Technisch manager Roel van de Graaf over het vertrek van de guard: “Oostende beschikt over een tweede team dat uitkomt in de sterke tweede nationale competitie van België. Dat is een mooie kans voor Ids om zich nóg sneller te ontwikkelen in deze fase van zijn carrière. De kansen voor hem in de Maaspoort zouden dit seizoen beperkt zijn en we beschikken in Nederland niet over een tweede nationale competitie zoals in België. We hebben daarom besloten mee te werken aan het vertrek en wensen Ids veel succes toe over de grens.”

Gevraagd naar een reactie vertelt Ids: "Hoewel ik graag nog langer bij Heroes Den Bosch was gebleven, ben ik blij met de kans die ik in Oostende krijg. Komend seizoen zal ik daar veel minuten op niveau maken en groeien als speler. De afgelopen jaren in Den Bosch zijn speciaal geweest en het vorig seizoen mogen aansluiten bij de selectie blijf ik zeker koesteren. Wat mij betreft is dit ook zeker geen 'vaarwel'."

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted