Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Vrijdag 1 oktober gaat de ticketverkoop voor de poulefase van de FIBA Europe Cup van start! Heroes Den Bosch is rechtstreeks geplaatst voor deze poulefase en is in Poule C ingedeeld bij BC Parma (Rus), BK Opava (Tsj) en de winnaar van Qualifying Tournament A (Donar Groningen, Gmunden (Oos), Voluntari (Roe), Kumanovo (Mon) of Benfica (Por)). Het wedstrijdschema ziet er als volgt uit.

FEC Groupstage Schedule

Waar de wedstrijden in de FIBA Europe Cup vorig seizoen nog werden afgewerkt in gesloten bubbels, mag er dit seizoen 'gewoon' weer publiek op de tribunes plaatsnemen en daar zijn we ontzettend blij mee! We hopen dan ook dat het team van head coach Erik Braal kan rekenen op de steun van een volle Maaspoort gedurende de Europese campagne. Onderstaand vind je het verkoopschema voor de tickets voor de eerste groepsfase van het toernooi. Zoals je ziet bieden we de optie om een passe-partout aan te schaffen voor alle drie de home games. Daarnaast genieten seizoenkaarthouders van kortingen en van het voordeel om tickets eerder aan te schaffen.

FEC 2021 Verkoopschema TW

Coronatoegangsbewijs
Ook voor je bezoek aan de Maaspoort bij wedstrijden voor de FIBA Europe Cup heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

  1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  2. Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app: testbewijs (maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org), vaccinatiebewijs of herstelbewijs.
  3. Neem je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de Maaspoort. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op www.rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Mocht je vragen hebben omtrent het bovenstaande, neem dan contact met ons op via info@heroesdenbosch.com. We helpen je graag.

Tags:

FIBA Europe Cup

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted