Tickets / Seizoenkaarten Webshop

De verkoop van de passe-partouts voor de poulefase van de FIBA Europe Cup is van start gegaan! Heroes Den Bosch neemt het in poule C op tegen BC Parma (Rus), BK Opava (Tsj) en S.L. Benfica (Por). Het beloven drie prachtige Europese avonden te worden in Maaspoort Den Bosch. Dit wil je dan ook ab-so-luut niet missen!

Passe-partout
Met een passe-partout heb je toegang tot alle drie de home games in de eerste poulefase van het toernooi. Passe-partouts zijn eenvoudig te bestellen via onze ticketshop. Log in of maak een account aan (1), selecteer waar je wilt zitten (2) en rond je bestelling af (3). Vergeten we bijna stap 4: laat iedereen weten dat je erbij bent!

Voor vragen omtrent de aanschaf van jouw passe-partout(s), verzoeken we je om contact met ons op te nemen via info@heroesdenbosch.com. Op deze manier kunnen wij op de meest efficiënte wijze alle vragen beantwoorden. We streven ernaar alle vragen binnen 24 uur (op werkdagen) te beantwoorden.

Coronatoegangsbewijs
Ook voor je bezoek aan de Maaspoort bij wedstrijden voor de FIBA Europe Cup heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

  1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  2. Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app: testbewijs (maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org), vaccinatiebewijs of herstelbewijs.
  3. Neem je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de Maaspoort. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op www.rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Hopelijk zien we je in de Maaspoort bij onze Europese wedstrijden!

Game schedule

Tags:

FIBA Europe Cup

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted