Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch kon in Zwolle het eerste kwart aanhaken, daarna liep de regerend landskampioen gedecideerd naar een 93-80 overwinning. Voor Heroes Den Bosch kwam Elijah Wilson tot 27 punten.

Gelijk op
Landstede Hammers begon zeer fel en stond via Dorsey-Walker en Walker snel op een 5-0 voorsprong. Heroes Den Bosch kon even geen antwoord vinden op de dadendrang van de Zwollenaren en Landstede Hammers liep uit naar 11-2. Wilson, Nathan Krill en Henry Caruso brachten Heroes Den Bosch terug tot 11-9 maar Landstede Hammers bleef gevaarlijk via de fast-break. Heroes Den Bosch bleef knokken, en via 18-18 werd aan het eind van het eerste kwart een 23-23 stand bereikt.

Aan elkaar gewaagd
Via 27-17 in het tweede kwart wist Landstede Hammers toch met een redelijke voorsprong de rust in te gaan. Dorsey-Walker en Dahlman waren bijna niet te stoppen door de Bossche defensie. De eerste 8 minunten van het kwart waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en was het stuivertje wisselen. Na de and one van Johnson aan de kant van Landstede Hammers was het 2x knullig balverlies aan Bossche zijde wat Landstede Hammers een 46-37 voorsprong gaf. Jean Marc Jaumin pakte de broodnodige time-out, maar de 3e turn over op rij betekende een 48-37 voorsprong voor Zwolle. Het was Caruso die met een driepunter Den Bosch wat terugbracht, maar van Oostrum bepaalde de ruststand op 50-40.

Rommelig
Wilson mocht het derde kwart nog de score openen voor Heroes Den Bosch, even later was men het spoor bijster en kon Landstede Zwolle via 58-42 uitlopen naar 71-52 aan het eind van het derde kwart. Een rommelige periode halfweg het kwart leek even het momentum aan Heroes Den Bosch te geven, maar Mike Schilder en Walker lieten daarna meteen zien dat er niet veel te halen viel deze middag in Zwolle.

Einde wedstrijd
Heroes Den Bosch begon het laatste kwart in de zone. De voorsprong liep terug van 19 punten naar 13 maar toen Schilder er twee driepunter op rij in schoot leek de wedstrijd echt gespeeld, 84-64. Landstede Hammers zag dat ook in en nam in de laatste minuten ietwat gas terug. Heroes Den Bosch kon nog een beetje terugkomen maar verder dan 93-80 kwam de ploeg van Jaumin niet meer.

Eerstvolgende wedstrijd is weer een topaffiche. Op zaterdag 2 november ontvangt Heroes Den Bosch het sterke ZZ Leiden. Aanvang wedstrijd in de Maaspoort is 20.00 uur. Tickets zijn hier te koop.