Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Voor meer dan 30 Business Club-leden verzorgde Get Hooked gisteren een inspiratiesessie over branding. Op het kantoor faciliteerden Roy Steenbakkers en Koen van Lierop een presentatie met diepgang over verschillende merken. Van locale ondernemingen tot grote multinationals, waaronder een aantal opdrachtgevers van Get Hooked, kwamen aan bod.

DNA
De sessie begon met een welkomstwoordje van Roy, waarna Koen in het kort uitlegde wat voor bedrijf Get Hooked is en waar het voor staat. Na een korte introductie kwamen de componenten van een sterk merk ter sprake, zoals het ultieme emotionele doel van een merk en de unieke persoonlijkheid die merken net als mensen hebben. Aan de hand van een aantal voorbeelden lieten Roy en Koen zien hoe de externe uitstraling bij sterke merken altijd voortkomt uit de identiteit van de interne organisatie. Vervolgens kregen de leden van de business club de gelegenheid om deze componenten toe te passen op hun eigen merk.

Intern en extern
Nadat het interne beleid van een bedrijf is besproken, kan er worden gekeken naar op wat voor manier het zich wil positioneren. Een goede positionering bestaat uit zowel een functioneel als een emotioneel aspect. Het werkte enthousiasmerend om te zien hoe de businessclubleden tijdens de sessie gedreven eigen voorbeelden inbrachten en goede vragen stelden vanuit hun eigen dagelijkse praktijk.

Geslaagde dag
De sessie eindigde met een merkenspel en een daaropvolgende borrel. Een geslaagde dag waar kennis uit de praktijk is gedeeld binnen ons zakelijke netwerk. De volgende Business Club-activiteit staat gepland op 9 januari. Op deze avond is de New Year’s tip-off met aansluitend de thuiswedstrijd vs. Feyenoord.

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted