Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Nog een paar dagen en dan gaat de FIBA Europe Cup van start! Dinsdag speelt Heroes Den Bosch in Lissabon haar openingswedstrijd tegen S.L. Benfica en een week later staat in eigen Maaspoort de eerste home game op het programma tegen het Tsjechische BK Opava. Waar eerder de passe-partouts al in de verkoop gingen, zijn voor deze wedstrijd én de andere twee home games (vs. S.L. Benfica en BC Parma) nu ook de losse tickets verkrijgbaar voor alle Heroes fans. Het beloven drie prachtige Europese avonden te worden, dus bestel jouw ticket(s) snel!

Heb je al een passe-partout gekocht? Je bent ge-wel-dig! Wil je een absolute Hero zijn? Laat dan ook al je vrienden, familie en kennissen weten dat je erbij bent. Samen krijgen we de tribunes tot de nok toe vol en creëren we drie ouderwets sfeervolle Europe Cup avonden in een kolkende Maaspoort.

Voor alle vragen omtrent de aanschaf van de ticket(s), verzoeken we je om contact met ons op te nemen via info@heroesdenbosch.com. Op deze manier kunnen wij op de meest efficiënte wijze alle vragen beantwoorden. We streven ernaar alle vragen binnen 24 uur (op werkdagen) te beantwoorden.

Coronatoegangsbewijs
Ook voor je bezoek aan de Maaspoort bij wedstrijden voor de FIBA Europe Cup heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

  1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  2. Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app: testbewijs (maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org), vaccinatiebewijs of herstelbewijs.
  3. Neem je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de Maaspoort. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op www.rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Tags:

FIBA Europe Cup

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted