Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Italiaans merk blijft exclusieve aanbieder sportkleding van de club


Heroes Den Bosch en Macron hebben hun samenwerking met liefst vijf (!) jaar verlengd. In 2019 sloot het Italiaanse merk vanuit de vestiging in Deurne aan bij de club en na drie succesvolle seizoenen is nu dus besloten het partnership voor lange tijd voort te zetten. Zowel Heroes’ topteam als diens jeugdteams worden gekleed door Macron en ook de gehele fanstore en webshop van de club zijn gevuld met de stijlvolle items van het sportmerk. Daarnaast maken ook steeds meer clubs uit het Brabants Basketball Convenant onder goede condities gebruik van de diensten van Macron.

Ron Slaats, mede-eigenaar van de Macron-filialen in Deurne en Eindhoven, over de verlenging van de samenwerking: “Wij zijn ontzettend trots dat de landskampioen basketball ook de komende vijf seizoenen onze kleding draagt. Heroes heeft de afgelopen jaren bewezen een uitstekend uithangbord voor het merk Macron te zijn binnen Nederland én Europa. Dat wordt ook benadrukt vanuit Italië. Gezien de groei van de club en de gezonde ambities die men binnen de organisatie heeft, verwachten wij dat het de komende jaren alleen nog maar beter gaat worden.”

Kris van Seccelen, mede-eigenaar en net als Slaats vertegenwoordiger van Macron in Nederland, voegt aan de woorden van zijn compagnon toe: “Heroes staat voor klasse en eist kwaliteit tot in de kleinste details. Dat past uitstekend bij hetgeen Macron wil uitstralen en resulteert in hoogwaardige producten. Wij kijken uit naar de volgende vijf seizoenen!”

Ook General Manager Stefan Wessels reageert enthousiast op de verlenging van het partnership: “Ik ben vorig jaar met Ron (Slaats, red.) op bezoek geweest bij het hoofdkantoor van Macron in Bologna en ze hebben de zaken gewoon goed op orde. Het merk heeft allure, de kleding is stijlvol, levertijden zijn prima, we hebben een fantastisch pakket voor onze spelers en zij zijn happy met de materialen. Daarnaast heeft Macron zich de laatste jaren ontpopt tot grote speler binnen de markt. Wat ons betreft is Macron de perfecte match met Heroes Den Bosch. We zijn dan ook trots dat we dit mooie merk voor nog eens vijf seizoenen, een contractduur die denk ik zeer uniek is, aan ons mogen binden.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted