Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Vanmiddag overhandigden Ron Slaats (mede-eigenaar Macron Store Deurne) en Roel van de Graaf (Technisch manager Heroes Den Bosch) negentig temperatuur regulerende ondershirts aan IC-verpleegkundige Babs van der Heijden. De shirts zijn bedoeld voor het IC-personeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis dat sinds de uitbraak van het coronavirus in isolerende pakken werkt.

Reacties
Babs van der Heijden - IC-verpleegkundige Jeroen Bosch Ziekenhuis: “We zijn heel blij met de shirts die ons zijn aangeboden. In deze tijden, waarin we nog steeds in isolatie (isolerende pakken, red.) werken, kan het behoorlijk warm zijn en dan zijn deze ‘ondershirts’ erg fijn. Het geeft comfort. We willen Macron en Heroes Den Bosch dan ook ontzettend bedanken voor dit mooie gebaar.”

Ron Slaats - Mede-eigenaar Macron Store Deurne: “Met de enorme druk die er momenteel staat op het personeel van het JBZ voelt het voor ons als een eer om weer een kleine lach op de gezichten te brengen van al deze harde werkers. Wij hopen dat deze shirts de helden van de IC richting de finish van deze hectische periode weten te helpen.”

Roel van de Graaf - Technisch manager Heroes Den Bosch: “Als we als club zijnde ons steentje kunnen bijdragen aan geweldige initiatieven zoals dit, dan doen wij dat uiteraard zonder twijfel. Het is je niet voor te stellen hoe zwaar het moet zijn om als IC-verpleegkundige of IC-arts in deze extreme omstandigheden te werken. Alles wat we kunnen doen om deze Heroes te helpen pakken we met alle liefde aan.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted