Miha Lapornik accepteert schorsing van twee duels

24 mei 2021

Miha Lapornik heeft de schorsing van twee duels, die hem door de tucht- en geschillencommissie van de NBB is opgelegd, geaccepteerd. Hij mist daarmee de volgende home (dinsdag) en away (donderdag) game in de finals van de play-offs vs. ZZ Leiden.

De Sloveense guard reageert verslagen: "I feel terrible. To my teammates and of course all sponsor and fans of our club I want to say that I am really sorry. With all my heart I hope to be back on court Saturday to make things right."

Voor clubeigenaar Bob van Oosterhout is hiermee de kous af: “We hebben met Miha gesproken. Hij is schuldbewust en heeft zijn excuses aangeboden. Wat er ook aan vooraf is gegaan, een speler als Miha Lapornik mag dit nooit doen. Tegelijkertijd: we maken allemaal wel eens een foutje in het leven, maar de gevolgen van deze zijn natuurlijk extra zuur. We zijn overigens van mening dat twee wedstrijden voor deze actie een te hoge straf is, zeker wanneer je het afzet tegen straffen die zijn uitgedeeld voor vergelijkbare acties, maar we gaan niet in beroep. Heroes Den Bosch is een club van klasse en dit zou wellicht een verkeerd signaal kunnen afgeven.”

Laatste nieuwsberichten

Shane Hammink
21 jun. 2021

Heroes Den Bosch legt international Shane Hammink vast

Den Bosch
17 jun. 2021

Vacature: Kwartiermaker Topsport & Samenleving

20210422 20210422 RV1 9492 NEF 3280
16 jun. 2021

Verleng nu jouw seizoenkaart!