Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Miha Lapornik heeft de schorsing van twee duels, die hem door de tucht- en geschillencommissie van de NBB is opgelegd, geaccepteerd. Hij mist daarmee de volgende home (dinsdag) en away (donderdag) game in de finals van de play-offs vs. ZZ Leiden.

De Sloveense guard reageert verslagen: "I feel terrible. To my teammates and of course all sponsor and fans of our club I want to say that I am really sorry. With all my heart I hope to be back on court Saturday to make things right."

Voor clubeigenaar Bob van Oosterhout is hiermee de kous af: “We hebben met Miha gesproken. Hij is schuldbewust en heeft zijn excuses aangeboden. Wat er ook aan vooraf is gegaan, een speler als Miha Lapornik mag dit nooit doen. Tegelijkertijd: we maken allemaal wel eens een foutje in het leven, maar de gevolgen van deze zijn natuurlijk extra zuur. We zijn overigens van mening dat twee wedstrijden voor deze actie een te hoge straf is, zeker wanneer je het afzet tegen straffen die zijn uitgedeeld voor vergelijkbare acties, maar we gaan niet in beroep. Heroes Den Bosch is een club van klasse en dit zou wellicht een verkeerd signaal kunnen afgeven.”

Tags:

Dutch Basketball League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted