Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes heeft vanavond de vijftiende achtereenvolgende overwinning binnen gesleept in de BNXT League. Aris Leeuwarden bleek een lastige kluif voor het team van head coach Erik Braal. Hoewel het eerste kwart comfortabel werd afgesloten met een stand van 14-27 in het voordeel van Heroes, kwam Aris sterk terug in Q2. Mede dankzij een 19-3 run van de thuisploeg, was de stand bij rust: 41-42. Deze voorsprong weet Heroes in het derde kwart voor acht minuten vol te houden, waarna Keevan Veinot met een and-1 en twee rake vrije worpen de stand met nog tien minuten te spelen naar 59-55 brengt. Het laatste kwart is dus alles bepalend voor Heroes. Toch verlopen de eerste minuten van dit kwart ook weer lastig, maar met nog vijf minuten te spelen weet het dan toch een 3-11 run te maken. Hier heeft Aris, op een late drie punter van Tim Hoeve, geen antwoord meer op. En zo is de vijftiende overwinning toch een feit. Eindstand: 74-78.

Met 17 punten was Donte Thomas de topscorer deze avond aan de kant van Heroes Den Bosch. Kobe Webster en Verners Kohs kwamen tot 11 punten. Chris-Ebou Ndow pakte 11 rebounds en gaf daarnaast 6 assists.