Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Voor het aankomende seizoen is Burned Sports de officiële leverancier van het basketball schoeisel. Het sportmerk met een vestiging aan de Hinthamerstraat fungeerde de afgelopen jaren als kledingsponsor, maar verlegt de focus naar een niet minder belangrijk aspect: de schoenen. We spreken de komende weken steeds een speler uit de selectie over de start van het nieuwe seizoen én hun schoenen. Amerikaan Nathan Krill bijt het spits af. Het wordt zijn eerste Europese avontuur en net zoals zijn teamgenoten kan hij niet wachten tot het seizoen begint.

'The culture is good'

Gevraagd naar de eerste indrukken in Den Bosch vertelt Nathan: “De eerste weken in Den Bosch waren erg stimulerend. Ik kan niet wachten tot het seizoen start! Zeker in deze fase probeer ik alles op te slaan en bewust mee te maken. De pittige trainingen in het begin van dit seizoen geven mij weinig ruimte om nog veel te gaan ontdekken, maar dat gaat zeker nog komen. We hebben een mooie groep bij elkaar, ‘the culture is good’ en ik heb écht het idee dat deze groep dit jaar iets speciaals gaat neerzetten.”

Maat 16

Net zoals zijn medespelers is ook Nathan langsgegaan bij Burned Sports. Hij geeft volmondig toe dat pasvorm en comfort belangrijk voor hem zijn. “Ik draag maat 16. Burned Sports heeft echt een ongelofelijke selectie schoenen waar zelfs ik uit kon kiezen met mijn schoenmaat. Natuurlijk is de uitstraling van de schoenen belangrijk maar zeker ook de pasvorm. Gelukkig hebben Floris en zijn team beide aspecten gecombineerd in hun aanbod. Ze hebben voor mij echt de juiste opties en ik ben blij dat ze ons ondersteunen dit jaar.”

Stijlvol

“Mijn favoriete schoen dit jaar is de Nike hyperdunks, all white” gaat Nathan verder. “De schoen is zeer comfortabel en heeft een goede ondersteuning m.b.t het gewicht van de atleet. “Ik voel mij stijlvol wanneer ik de all whites draag, net zoals James Bond in een all white smoking”. “In de toekomst hoop ik nog op een paar Kobe’s, die schijnt de beste demping te hebben en zijn zeer licht.”

Persoonlijk contact

Op de vraag hoe hij hoopt dat de fans hem gaan herinneren vertelt hij: “Ik hoop in contact te komen met zoveel mogelijk fans dit seizoen. Natuurlijk wil ik op het veld verrassen, maar voor mij is het persoonlijk leren kennen van de supporters ook erg belangrijk. Hopelijk herinneren ze zich mij na afloop van mijn tijd in Den Bosch als een goede speler én een fijn persoon.”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted