Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Business Wednesday! Heroes Den Bosch en Globe Protocol gaan voor de ultieme fangagement showcase!

Als je vanaf de playoffs vorig jaar in de Maaspoort naar een wedstrijd bent geweest, heb je de mannen van Globe Protocol al eens rond zien lopen: sinds afgelopen mei verzorgen zij met de AnyID app de fanomgeving van Heroes den Bosch, om engagement en entertainment rondom de wedstrijden naar een nieuw level te krijgen.

Jasper Meijer van Putten, Founder Globe Protocol, vertelt enthousiast: "Toen ik met met Bob van Oosterhout en Stefan Wessels in contact kwam, was er vanaf het eerste moment eenzelfde enthousiasme in de doelen die we willen behalen. AnyID is ons product waar we o.a. in de sport een gave showcase bouwen waarbij we uiteindelijk internationaal doorbreken. Onze gezamelijke passie voor de NBA maakt dit een te gekke speeltuin om naast sportief succes een te gek avondje uit te bieden in de Maaspoort! Daarnaast willen we het voor business partners en fans ook makkelijker maken om dichter bij elkaar te komen. Dit alles gestoeld op het feit dat alle fangegevens op een juiste en duurzame manier worden behandeld, waarbij de fan in controle is! Dit was dé voorwaarde vanuit Bob van Oosterhout om ons deze kans te bieden. Kijk op any-id.nl om te zien hoe jij je profiel overal in kan zetten."

Stefan Wessels namens Heroes Den Bosch: “De gedeelde passie voor basketball en onze gezamenlijk missie om van een wedstrijd van Heroes Den Bosch een zo gaaf mogelijke experience te maken, zorgt voor de juiste chemie tussen de club en de mannen van AnyID. Omdat het Heroes DNA bestaat uit Verbinden, Vermaken en Versterken is de interactie tussen club, fans en commerciële partners een belangrijke pijler voor ons. Daarom zijn wij erg trots om samen met Jasper en Teun tijdens de wedstrijden, maar ook daarbuiten een platform te creëren waarmee we op een hele gave en transparante manier onze achterban met elkaar in contact brengen en een avondje Maaspoort nòg mooier maken!”

Let goed op rondom Black Friday; Er komen een boel gave dingen aan! Niet alleen kortingen, maar ook winacties exclusief voor de fans aangeboden door de business partners van Heroes Den Bosch.

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted