Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den Bosch en Capital Sports gaan strategisch partnership aan
Sportmarketingbureau en club zetten in op groei fanbase en boost ticket sales

Capital Sports is official partner geworden van de succesvolle basketballclub Heroes Den Bosch. Het sportmarketinglabel van allround marketingbureau Capital Advertising ziet veel gedeelde ambities met Heroes Den Bosch. Beiden gaan voor het beste, zijn diepgeworteld in ’s-Hertogenbosch, gaan voor snelheid en dynamiek en streven naar het hoogst haalbare. Directeur Marc Kiemeney van Capital Sports: “Met on- en offline campagnes hebben we de targets van onder andere NN Running Team, Jumbo-Visma, FBK Games en PSV ruim overtroffen. Dat we nu ook met Heroes Den Bosch aan de slag gaan om de volgende stap te zetten, is zowel voor de club als ons bureau een mooie ontwikkeling.”

General Manager Stefan Wessels: “Met Capital Sports halen we de juiste partner in huis om de volgende stap te zetten op het gebied van marketing en ticketing. De afgelopen jaren heeft de club een stevig fundament gelegd op sportief, commercieel en organisatorisch vlak. Maar zeker ook als je het hebt over marketing en data. Nu is het tijd om hier de vruchten van te plukken en dat doen we met een partner die alle expertise en ervaring in huis heeft die Heroes op dit moment nodig heeft. Bijvoorbeeld om de fanbase te laten groeien en meer stoeltjes in de Maaspoort te vullen. Ik zeg wel eens dat Heroes het best bewaarde geheim van Den Bosch is. Capital Sports gaat dat geheim onthullen. Daar ben ik van overtuigd.”

Sponsormanager Dirren Tibosch van Capital Sports: “Capital Advertising is al ruim dertig jaar actief als marketingbureau en heeft de ervaring en kennis in huis om elke campagne, online en offline, succesvol te maken. Eerder dit jaar bracht het bureau al zijn sportmarketingactiviteiten onder in Capital Sports. Beide bedrijven doorzien dat data en technologie de sleutel vormen voor commercieel succes. Door innovatieve tools in te zetten is het bedrijf in staat om digitale marketingstrategieën steeds verder te verfijnen, gedrag te voorspellen en boodschappen real-time te personaliseren. Techniek is zeker geen doel, maar wel een middel om te scoren. En ook daar zien we de parallel met Heroes Den Bosch.”

Heroes Den Bosch heeft hoge verwachtingen van het partnership met Capital Sports. “Capital Sports heeftzich op veel plekken in het topsportsegment bewezen. Het heeft aan merken gebouwd en fanbases laten groeien met creativiteit en innovatieve technieken. Data van seizoenkaarthouders, fans, sponsoren, websitebezoekers en social engagers vormen voor hen de basis om tot meer betrokkenheid en een boost in de ticketverkoop te komen. We werken hier als club al enige tijd aan en kunnen nu de pass gaan afdunken. Dat is Capital Sports wel toevertrouwd.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted