Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Business Wednesday! Heroes Den Bosch en Eindhoven Airport slaan voor ten minste drie seizoenen de handen ineen. De internationale luchthaven wordt Official Airport van de club.

Vanuit de wens om middels sportief talent de regio nog beter op de kaart te zetten, hebben Heroes Den Bosch en Eindhoven Airport de handen ineengeslagen met een samenwerking voor ten minste drie seizoenen. Het topteam van Heroes Den Bosch zal zoveel mogelijk gebruik gaan maken van de Eindhovense luchthaven. Daarnaast zal onze club de nodige exposure op Eindhoven Airport krijgen waarmee ook internationale reizigers worden bereikt én mag ons topteam voor de Europese reizen gebruik maken van diverse services. Hiermee draagt Eindhoven Airport bij aan de sportieve ambitie van onze club in Europa. Samen zorgen we hiermee voor meer zichtbaarheid en het versterken van de regio.

Stefan Wessels: “We zijn er trots op dat we de samenwerking met zo'n mooi en sterk merk als Eindhoven Airport aan kunnen gaan. Ik vind het fantastisch om te zien dat ons zakelijke netwerk zich tot buiten onze stad vestigt. Daarnaast zorgt deze samenwerking ervoor dat de reizen van onze spelers comfortabeler zullen zijn. En dat maakt dit in alle opzichten een mooie samenwerking.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted