Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Business Wednesday! Fit Meals voorziet Heroes Den Bosch van verse en gezonde maaltijden.

Serdar Tolenaar is een van de oprichters van Mama’s Maaltijden dat, samen met XXL Nutrition, Fit Meals is gestart. Hij vertelt enthousiast: "Fit Meals is een uniek concept waarbij XXL Nutrition en Mama’s Maaltijden samenwerken om de allerlekkerste gezonde kant en klaar maaltijden te ontwikkelen voor sporters. Laag in calorieën, suikers en vetten, hoog in proteïne en goed op smaak - Fit Meals is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke, maar voedzame maaltijd!

General Manager Stefan Wessels vertelt trots over de samenwerking: "Wij willen onze spelers op een zo professioneel mogelijke manier faciliteren om topprestaties te leveren. Uiteraard is uitgebalanceerde voeding daar een cruciaal onderdeel van. Daarom zijn we ontzettend blij en trots dat we met Fit Meals een partner hebben die het 'mealplan' van het team naar het volgende niveau tilt.".

"Fit Meals en Heroes delen niet alleen het belang van goede voeding voor sportprestaties, maar ook een passie voor succes en ondernemerschap. Beide organisaties geloven sterk in de kracht van ondernemerschap als motor voor groei en vooruitgang".


Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted