Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Van Basketballveld tot Verre Verten: Partnership Prijsvrij Vakanties en Heroes Den Bosch

Den Bosch, 29 november 2023 – Prijsvrij Vakanties en Heroes Den Bosch maken met trots bekend dat hun sinds dit seizoen lopende partnership nu officieel is bekrachtigd. Het Prijsvrij-logo pronkt natuurlijk al een tijd op het wedstrijdshirt van Heroes Den Bosch, en symboliseert de synergie tussen deze toonaangevende reisorganisatie en basketballclub. Samen streven ze naar gedeelde successen en opwindende avonturen, zowel op het veld als daarbuiten.

Mathijs Bos, Director Marketing van Prijsvrij Vakanties, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Sportiviteit vinden wij belangrijk, zowel binnen als buiten ons bedrijf. Naast het feit dat het sponsoren van de succesvolle basketballclub Heroes goed past in onze marketingstrategie, dragen we ook graag bij aan de toekomstige groei van de club.”

Stefan Wessels, Commercieel Manager van Heroes Den Bosch, voegt toe: "Prijsvrij Vakanties is een ideale partner voor ons, omdat ze net als Heroes streven naar het bieden van een geweldige ervaring. We kijken uit naar de verdere versterking van onze samenwerking en zijn trots op het feit dat we gezamenlijk bouwen aan iets speciaals.”

Dit partnerschap belooft een verrijking te zijn voor fans en klanten, waarbij beide partijen uitkijken naar een vruchtbare samenwerking en het creëren van onvergetelijke ervaringen.

NBW liggend 23 Prijsvrij

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted