Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Business Wednesday! Scotch Whisky Investments treedt toe tot de Business Club.

Trots maakt Heroes Den Bosch bekend dat Scotch Whisky Investments zich officieel heeft aangesloten bij de Business Club. Deze samenwerking is gestoeld op gedeelde waarden van topkwaliteit, innovatie en streven naar succes. Het lidmaatschap biedt Scotch Whisky Investments niet alleen een plek in een exclusieve zakelijke gemeenschap, maar ook kansen voor kennisuitwisseling en gezamenlijke zakelijke groei.

Scotch Whisky Investments specialiseert zich in het verenigen van kwaliteit, authenticiteit en rendement. Hun passie ligt in het creëren van unieke mogelijkheden voor investeerders om te profiteren van de groeiende populariteit en waarde van Schotse whisky's op de internationale markt.

Robbert van Winsen, Senior Investment Advisor bij SWI: “Scotch Whisky Investments is een internationaal handelshuis, geboren uit een passie voor whisky. Met onze jaren van expertise, inkooppositie bij Schotse distilleerderijen en scherpe blik op de toekomst helpen we investeerders stabiliteit in hun beleggingsportfolio aan te brengen. Vóór 2007 had nog geen particulier over beleggen in whisky gehoord. Inmiddels is Schotse single malt uitgegroeid tot een volwassen en volwaardige beleggingscategorie. Als pioniers zijn we trots op de rol die we hebben gespeeld in het helpen ontwikkelen van whisky als beleggingsproduct. We zitten nu bijna 2 decennia in het vak en zien de waarde van whisky in de toekomst alleen maar verder toenemen.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted