STOX Energy Socks biedt spelers Heroes Den Bosch iets extra's!

27 apr. 2022

New Business Wednesday! Heroes wedstrijd compressiesokken van STOX Energy Socks bieden spelers Heroes Den Bosch iets extra’s.

Martijn Elffers, Sales- & Partnershipmanager, over STOX Energy Socks, de werking ervan en de samenwerking met Heroes: “STOX Energy Socks zijn compressiesokken die de bloedsomloop stimuleren. Hierdoor stroomt er meer bloed door de onderbenen en worden er meer afvalstoffen afgevoerd. Dit resulteert in minder spierschade (spierpijn) en sneller herstel van de spieren. Het is onze missie om iedereen (topsport en breedtesport) optimaal te laten presteren en genieten van het sporten.”

“Basketball is een zeer intensieve sport, mede ook door het drukke wedstrijdschema. De benen worden door het vele voetenwerk zwaar belast. De compressiesokken van STOX zijn daarom uiterst geschikt voor de basketballers van Heroes Den Bosch om blessures, spierpijn en kramp te voorkomen. We zijn blij dat we met behulp van onze sokken kunnen bijdragen aan de fitheid van de spelers door het bevorderen van het herstel. Tegelijkertijd is de club natuurlijk een fantastisch uithangbord om onze innovatieve sokken te presenteren aan het grote publiek, met daarin zonder twijfel vele fanatieke sporters en mensen die veel profijt zullen hebben van onze compressiesokken.”

De custom made STOX Heroes wedstrijd sokken zijn te koop in de fanshop voor €39,95.

Tags: Business

Laatste nieuwsberichten

Heroes x XPRNCS
07 dec. 2022

XPRNCS.com en Heroes Den Bosch gaan de samenwerking aan

20221206 20221206 Heroes Den Bosch BC Apollo BNXT League371250506
07 dec. 2022

Winst vs. Apollo Amsterdam in beeld

Heroes Vs Apollo
06 dec. 2022

Heroes wint ook negende duel in BNXT League