Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Business Wednesday! Heroes wedstrijd compressiesokken van STOX Energy Socks bieden spelers Heroes Den Bosch iets extra’s.

Martijn Elffers, Sales- & Partnershipmanager, over STOX Energy Socks, de werking ervan en de samenwerking met Heroes: “STOX Energy Socks zijn compressiesokken die de bloedsomloop stimuleren. Hierdoor stroomt er meer bloed door de onderbenen en worden er meer afvalstoffen afgevoerd. Dit resulteert in minder spierschade (spierpijn) en sneller herstel van de spieren. Het is onze missie om iedereen (topsport en breedtesport) optimaal te laten presteren en genieten van het sporten.”

“Basketball is een zeer intensieve sport, mede ook door het drukke wedstrijdschema. De benen worden door het vele voetenwerk zwaar belast. De compressiesokken van STOX zijn daarom uiterst geschikt voor de basketballers van Heroes Den Bosch om blessures, spierpijn en kramp te voorkomen. We zijn blij dat we met behulp van onze sokken kunnen bijdragen aan de fitheid van de spelers door het bevorderen van het herstel. Tegelijkertijd is de club natuurlijk een fantastisch uithangbord om onze innovatieve sokken te presenteren aan het grote publiek, met daarin zonder twijfel vele fanatieke sporters en mensen die veel profijt zullen hebben van onze compressiesokken.”

De custom made STOX Heroes wedstrijd sokken zijn te koop in de fanshop voor €39,95.

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted