Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Business Wednesday! XXL Nutrition: Official Nutrition Partner van Heroes Den Bosch

René van der Zel, CEO van XXL Nutrition, over de samenwerking met Heroes Den Bosch:

"De samenwerking met Heroes Den Bosch is voor ons de perfecte match. Beiden zitten we vol passie en ambitie en hebben we professionaliteit hoog in het vaandel staan."

"XXL Nutrition staat al jaren bekend om het grote aanbod supplementen. Daarbij hebben kwaliteit en innovatie de hoogste prioriteit. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor de producten van XXL Nutrition. Ooit begonnen met het leveren aan consumenten via onze website. Tegenwoordig werken we samen met meer dan 900 fitnesscentra, crossfit boxen en personal trainers. Daarnaast leveren we onze supplementen aan honderden supermarkten en kom je ons zelfs op festivals met onze Protein Bar tegen. We voorzien vele topsporters, Olympische atleten en voetbalclubs zoals PSV, FC Utrecht en Vitesse en dus nu ook de succesvolste basketball club van Nederland van onze supplementen. Powered by XXL Nutrition!"

Strength & Conditioning coach Rik van Waes van Heroes Den Bosch is eveneens zeer content met de samenwerking:

"XXL Nutrition's producten spelen een cruciale rol bij het verbeteren van het herstel van onze atleten. In ons intensieve schema, dat vaak volgepakt is met wedstrijden en trainingen, is het voor onze coaching staf van essentieel belang om over fitte en energieke spelers te beschikken. Dankzij de hoogwaardige producten van XXL Nutrition hebben we het vertrouwen dat ons team in topconditie aan de start van de play-offs zal verschijnen."

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted