Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Sam Vianen en Quincy Tjon Affo vanaf komend seizoen in het rood/blauw.

Sam Vianen (18) komt over van Apollo Amsterdam, waar hij als speler van het U18 en U21 team meerdere landskampioenschappen vierde. De uit Nieuwegein afkomstige guard (1.95 m) sluit komend seizoen aan bij de U22-selectie van coach Jeroen van Vugt en het topteam onder leiding van Jean-Marc Jaumin. Sam tekent een 1-jarige overeenkomst met een optie voor nog twee seizoenen.

Quincy Tjon Affo (19) is geen onbekende in Den Bosch. De 2.02 m lange forward speelde bij de U16 in de Maaspoort, alvorens hij vertrok naar high school in Florida, USA. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Hill College in Texas. Quincy sluit eveneens aan bij de U22-selectie en volgt daarnaast nadrukkelijk het programma van hoofdcoach Jaumin. Quincy tekent een 1-jarige overeenkomst bij Heroes.

Technisch manager Roel van de Graaf is zeer content met de nieuwe aanwinsten. “Het vastleggen van Quincy en Sam past binnen ons beleid om grote Nederlandse talenten te binden aan de club. Onze coaching staff en sportmedische begeleiding is dusdanig ingericht dat we jonge jongens zoals deze optimaal kunnen faciliteren.”

Na het aantrekken van JaCori Payne voor de guard positie gaat de technische staf nog op zoek naar drie tot vier versterkingen voor het komende seizoen. Van de Graaf: “Aan de huidige, sterke Nederlandse kern en Payne willen we op elke positie, behalve de center, nog een speler toevoegen. Hoogstwaarschijnlijk zullen dit geen Nederlandse jongens zijn en kijken we dus over de grens. Met de ambitie om weer beter te presteren dan het vorige seizoen, wordt het zeker in de huidige tijd een uitdagende zomer voor de technische staf. We kijken ernaar uit!”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted