Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Heroes heeft in Henry Caruso (1.93) haar nieuwe combo-forward gevonden. De 24-jarige Amerikaan is de tweede versterking voor de selectie van head coach Jean-Marc Jaumin. Met zijn sterke verdedigende én aanvallende skills is Henry gedurende de wedstrijd constant dreigend aan beide kanten van het veld. De Amerikaan, die in zijn college jaren uitkwam voor Princeton (en daar samen speelde met Steven Cook) en Santa Clara, staat bekend om zijn atletische vermogen. Bijzonder is dat hij in zijn derde jaar bij Princeton is geselecteerd voor het prestigieuze first-team ‘All-Ivy League’ van de bekende acht topuniversiteiten.

Geweldige 'feel for the game'

“Met Henry hebben we een speler vastgelegd waar we erg veel plezier aan hopen te gaan beleven. Hij is een ‘allround team player’ met scorend vermogen en een geweldige feel for the game”, vertelt technisch manager Roel van de Graaf. Hij vervolgt: “Ik weet zeker dat niet alleen het team en de coach, maar ook de fans enorm kunnen genieten van zijn spel.”

Whatever it takes

Over zijn aanstaande seizoen in Den Bosch vertelt Henry: “Ik heb een ‘whatever it takes’ mentaliteit. Ik kom naar Nederland om samen met mijn teamgenoten en coach het best mogelijke neer te zetten en deel uit te maken van de winnende cultuur. Van Steven (Cook red.) heb ik gehoord dat de faciliteiten top zijn. Vanaf de eerste dag wil ik volledig onderdeel zijn van het basketball in Den Bosch en hoop ik de fans blij te kunnen maken.”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted