Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Heroes Den Bosch heeft zich voor aankomend seizoen verzekerd van de diensten van Seger Bonifant. De 25-jarige Amerikaan (2.01m) kwam eerder uit voor het Spaanse Bodegas Rioja Vega Logrono en het Duitse Erdgas Ehingen. In Duitsland speelde hij in de sterke Pro A-competitie en was hij afgelopen seizoen de beste driepuntschutter (51.8%).

Zijn basketball-opleiding genoot Seger bij West Liberty Hilltoppers in West Virginia. Bijzonder is dat hij gedurende zijn college periode jaar op jaar zijn aantal punten, rebounds en assists per wedstrijd wist te verbeteren.

Technisch manager Roel van de Graaf is erg tevreden met het vastleggen van de Amerikaan: “Ervaring in Europa, een goede instelling, gecombineerd met uitstekende cijfers en een dodelijk schot; we hebben het vertrouwen dat Seger onze verwachtingen waar gaat maken. Aan een speler die afgelopen seizoen goed was voor 15 punten per wedstrijd gaan we ongetwijfeld plezier beleven. We kijken ernaar uit om hem in actie te zien in de Maaspoort.

Gevraagd naar zijn aanstaande seizoen in Den Bosch vertelt Seger: “Na mijn ervaringen in Spanje en Duitsland kijk ik er erg naar uit om nu Nederland te ontdekken. Aan alles voel ik dat ik bij een absolute topclub getekend heb en ik kan dan ook niet wachten mijn teamgenoten en fans te ontmoeten. Jullie mogen een speler verwachten die vanaf dag één gaat strijden voor het allerhoogste!

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted