Tickets / Seizoenkaarten Webshop

International Thomas van der Mars (2.08m) speelt de komende jaren in Den Bosch. De 28-jarige center tekent een contract dat hem tot de zomer van 2022 aan New Heroes Basketball verbindt. Van der Mars, die nooit eerder uitkwam in de Nederlandse competitie, speelde afgelopen seizoen voor het Belgische Okapi Aalstar. Eerder was hij actief in de Griekse en Estse competities. Een gedeelte van zijn opleiding genoot hij op de Canarische eilanden bij het hoog aangeschreven Canarias Basketball Academy om vervolgens college basketball te spelen voor de University of Portland. Hij komt uit voor het Nederlands team, waar de teller op 38 interlands staat.

Omtrent het contracteren van de international meldt technisch manager Roel van de Graaf het volgende: “elke topclub streeft ernaar om spelers van het kaliber van Thomas vast te leggen. Het stemt ons dan ook enorm trots dat hij dusdanig in ‘ons project’ gelooft dat hij zich zo stevig committeert. In het Nederlandse basketball is het niet vanzelfsprekend om direct voor drie seizoenen te tekenen. Met het contracteren van Thomas vullen we binnen het team een van de sleutelposities voor de komende jaren in.”

“Vanuit het buitenland heb ik de Nederlandse competitie altijd op de voet gevolgd”, vertelt Thomas van der Mars. Hij vervolgt: Op basis van mijn eigen gevoel en wat ik van mede-internationals hoor ben ik ervan overtuigd dat er iets moois aan het ontstaan is in de Maaspoort. Ik ben in de bloei van mijn carrière en heb er enorm veel zin in om een aandeel te leveren in de verdere groei van het Bossche basketball en deze mooie club. Samen met het management, de coach en mijn medespelers ga ik alles geven voor prachtige overwinningen.”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted