Tickets / Seizoenkaarten Webshop

New Heroes Basketball heeft zich voor aankomend seizoen verzekerd van de diensten van Nathan Krill (2.02m). De ‘Californian born and raised’ power forward maakt zich op voor zijn debuut in Europa. De 23-jarige Amerikaan had na zijn high school diverse ‘Divison 1’ colleges voor het uitzoeken. Hij koos echter voor een academische uitdaging in Connecticut, om na afronding hiervan alsnog bij een Division 1 college te tekenen, namelijk: University of San Francisco. Na een onfortuinlijk scooterongeval wilde de universiteit hem ‘redshirten’, maar Nathan koos voor een professionele carrière boven nog 2 jaar college basketball.

Over het aantrekken van de Amerikaan vertelt technisch manager Roel van de Graaf: “Nathan is een direct resultaat van onze scoutingstrip naar Las Vegas. Hij wist zich daar goed te onderscheiden. Hij is een atletische ‘power forward’, brengt scorend vermogen en is bovenal een intelligente ‘team player’. Dit is een speler die niet alleen zelf gaat renderen, maar het hele team beter kan maken. Een belangrijke pijler in de filosofie van head coach Jean-Marc Jaumin.”

Nathan Krill over zijn komst naar Den Bosch: “Zowel de rijke historie als de winnende cultuur spreken mij erg aan. De club staat bekend om zijn goede opleiding en ik kan dan ook niet wachten om mijn carrière in Europa hier te mogen starten.’’

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted