Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Basketballclub en zestienvoudig Nederlands kampioen Heroes Den Bosch is een vijfjarige samenwerking aangegaan met GUTS Tickets

Digitale ticketing
Voor de thuiswedstrijden van Heroes Den Bosch verloopt de ticketverkoop vanaf heden via het digitale ticketingsysteem van GUTS Tickets. De fans van Heroes maken zo gebruik van het systeem waarmee ook Guus Meeuwis, DI-RECT en Suzan & Freek tickets uitgeven. GUTS is ontstaan vanuit de wens om kaartverkoop eerlijker en makkelijker te maken met behulp van nieuwe technologie.

Behalve de digitale kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden heeft de samenwerking ook een innovatief randje. Als eerste gebruiker van de NFT infrastructuur van GET Protocol is GUTS Tickets ook ‘s werelds grootste uitgever van NFT tickets, waarmee bezoekers onder andere digitale memorabilia van evenementen ontvangen. Zo ook de wedstrijden van Heroes Den Bosch, waarbij zelfs nog een stapje verder wordt gegaan.

Een primeur
De NFT tickets van Heroes Den Bosch zullen namelijk - als eerste ter wereld - veranderen van uiterlijk, afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd. Zo zullen de fans een NFT met groene gloed en final score ontvangen na een overwinning van Heroes en een NFT met rode gloed na een nederlaag. De tickets leven na de wedstrijd als het ware voort als uniek verzamelitem voor de fans.

Rempko de Bie, CEO van GUTS Tickets:
“Wij zijn enorm blij om met een vooruitstrevende partij als Heroes Den Bosch in zee te gaan. Natuurlijk voor de ticketing an sich, maar al helemaal vanwege de mogelijkheden die de samenwerking brengt op het gebied van innovatie. De dynamische NFT tickets zijn een fantastische primeur en een mooi voorbeeld van wat techniek toe kan voegen aan de ervaring van de fan. Tegelijkertijd is dat wat mij betreft slechts het topje van de ijsberg van wat we samen neer gaan zetten.”

Bob van Oosterhout, eigenaar Heroes Den Bosch:
“Samenwerken met een partij als GUTS Tickets, een jonge, snelgroeiende en uiterst innovatieve organisatie, past uitstekend bij Heroes Den Bosch en de ambities die de club heeft. Werken met NFT tickets is vooruitstrevend en zeer kansrijk. De mogelijkheden zijn enorm voor de club, maar nog veel belangrijker: voor de fans. Dat zij nu digitale memorabilia kunnen verzamelen van ‘hun’ club, is een fantastische toevoeging aan hetgeen we onze fans te bieden hebben. Met GUTS Tickets lopen we voorop wat betreft ticketing en daar ben ik vanzelfsprekend trots op.”

Start eerste ticketverkoop
De verkoop van de eerste toegangsbewijzen via GUTS Tickets zal van start gaan op zaterdag 30 april. Afhankelijk van het resultaat van de laatste Elite Gold-wedstrijd van Heroes Den Bosch, zal dit zijn voor de kwart- of halve finales van de nationale play-offs. Seizoenkaarthouders kunnen ‘gewoon’ de seizoenkaartpassen gebruiken die zij reeds in bezit hebben.


Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted