Tickets / Seizoenkaarten Webshop

ProLease en Story ‘s-Hertogenbosch verlengen partnership

De selectie van Heroes Den Bosch ontving vandaag uit handen van directeuren Paul den Ronden (ProLease) en Bas van Hout (Story ‘s-Hertogenbosch) het nieuwste model Mini Cooper. Net zoals vorig seizoen rijden de spelers het meest recente model dat voorzien is van alle gemakken.

Jenny van Herpen, commercieel manager Heroes Den Bosch, is trots op het partnership met de twee vooraanstaande merken: “De club streeft elke dag naar het hoogste en dat kan alleen in samenwerking met partners van het kaliber van Prolease en Story ‘s-Hertogenbosch. Alles is tot in de puntjes geregeld en de spelers zijn stuk voor stuk laaiend enthousiast.”

Commercieel directeur en mede-eigenaar van ProLease Paul den Ronden over de samenwerking: “De slogan ‘Your Ride is our Drive’ vat goed samen waarom we dit partnership zo belangrijk vinden. Dat wij de ambities en dromen van deze talentvolle basketballers mede mogen ondersteunen stemt ons trots. Daarnaast biedt de club een fantastisch platform om onszelf aan fans en mede sponsors te tonen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen.”

Ook Bas van Hout – directeur Story ’s-Hertogenbosch – is te spreken over de verlengde samenwerking: “Wij presenteren onszelf al geruime tijd als de ‘local hero’ van Den Bosch. Daarom was het in de zomer van 2018 ook logisch om bij Heroes Den Bosch in te stappen. Het eerste seizoen is goed bevallen en we kunnen niet wachten om verder door te pakken.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted