Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Pre-season 2024-25

Heroes speelt op 1 en 4 september twee openbare oefenwedstrijden in België tegen Filou Oostende en Spirou Basket. Beide clubs hebben deze oefenwedstrijden omgetoverd tot hun "Fanday" boordevol leuke activiteiten, waardoor deze wedstrijden leuk zijn om met het hele gezin te bezoeken!

Op zaterdag 7 september, de oorspronkelijke datum van de Nederlandse Supercup, is er de mogelijkheid om het gloednieuwe Heroes te leren kennen! De middag begint met een uitgebreide teampresentatie waarin het team wordt voorgesteld. Vervolgens krijg je een uniek kijkje achter de schermen tijdens een open training van head coach Erik Braal en zijn staf. Na de training blijven de spelers op het veld en is er gelegenheid om handtekeningen te scoren en/of op de foto te gaan.

Pre-season wordt afgesloten met een kans op de eerste prijs van het seizoen: de Nederlandse Supercup! Op woensdag 11 september reist het team af naar de ZZ Arena 1574 in Leiden, in de jacht op de vierde Supercup in de clubhistorie. De wedstrijd vindt dus niet op zaterdag 7 september plaats – iets wat eerder wel is gecommuniceerd. Reden is dat er een scheidsrechterstage in dat weekend gepland staat, waardoor de wedstrijd niet de gewenste arbitrage kon krijgen. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Kaarten voor deze wedstrijd zijn binnenkort verkrijgbaar via de ticketshop van ZZ Leiden. De prijzen bedragen € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor de jeugd.



Tags:

Pre-Season

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted