Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Samen met Emma Solutions onder andere succesvol in de FIBA Europe Cup

Van druk kantoor naar zo goed als volledig online
Sinds dit seizoen is Heroes terug in Europa, waar de Bossche basketballclub thuishoort. Voor de club, sponsoren maar ook zeker voor de fans een moment om naar uit te kijken. Corona zorgde er echter voor dat topsport een tijd lang niet door kon gaan. De piekmomenten vielen weg en daar had Sam Vinck, General Manager bij Heroes Den Bosch, samen met zijn team een oplossing voor.

“We zorgden ervoor dat we wekelijks een piekmoment hadden om naartoe te werken. Hier voegden wij zoveel mogelijk topsport aan toe om iedereen geprikkeld te houden. Op afstand was het makkelijk samenwerken via de Emma Cloud. Door nieuwe piekmomenten op de online kalender te zetten, kreeg het kantoor én topsport team nieuwe prikkels."

Online evenementen
Trots vertelt Sam over één van de nieuwe initiatieven: "Kinderen mochten naar De Maaspoort komen en via een live verbinding zorgden wij ervoor dat de ouders vanuit thuis mee konden kijken." Als kers op de taart werd er binnen twee weken een Heroes Christmas Walk-Thru georganiseerd. Sam kijkt terug op een zeer geslaagde editie.

“Waar in eerste instantie werd nagedacht over een digitale kerstborrel, is dit plan uitgegroeid tot een groot evenement voor seizoenkaarthouders en sponsoren. Zij kregen namelijk de mogelijkheid om geheel coronaproof door De Maaspoort te lopen om een kijkje te nemen achter de schermen.” Klik hier om de aftermovie van het geslaagde weekend te bekijken.

FIBA spektakel in Den Bosch
Heroes was eind januari host van twee bubbels in De Maaspoort. Sam kreeg als General Manager ook de rol als Tournament Director, een grote opgave, maar hij blikt terug op een geslaagde week: “Met 7 clubs uit 5 verschillende landen was het een hele opgave om deze week gecoördineerd te krijgen. Mede door het goed schakelen via de cloud kon het office team alle medewerkers, partners en meer dan 100 vrijwilligers aansturen om deze week tot een goed einde te brengen.” Met succes: Heroes wist zich te plaatsen voor de volgende ronde, die het wederom mocht hosten in Den Bosch. Vandaag vindt de laatste kwartfinale plaats en dan kan de club opnieuw terugkijken op een puike prestatie.

Thuiswerktip van Dennis Khalil, Operational Director bij Emma-Solutions
Wanneer er wordt gewerkt met een laptop, probeer dan een aparte monitor (bij voorkeur zelfs twee monitoren) en een docking station te gebruiken. Een laptopscherm staat over het algemeen laag en voor je rug is het beter als je recht naar voren kunt kijken.

Wil je meer thuiswerktips lezen? Kijk dan op www.emma-solutions.nl/thuiswerktips/.

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted