Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Sherron Dorsey-Walker completeert Heroes Den Bosch

Het team van Erik Braal is eindelijk compleet bezet. Het vertrek van Demario Mayfield wordt gecompenseerd met het aantrekken van de 30-jarige, Amerikaanse guard/forward Sherron Dorsey-Walker.

De kwikzilveren, 1,94m grote speler is geen onbekende op de Nederlandse velden; in 2017 startte Dorsey-Walker zijn profcarrière bij Landstede Hammers, waarvoor hij uiteindelijk drie seizoenen zou uitkomen én in 2019 landskampioen werd. Afgelopen seizoen speelde hij in Turkije en voor het Poolse Lublin, waarvoor hij ook het seizoen ervoor al uitkwam en debuteerde in de Champions League. Zijn stats in Polen waren sterk: 17 punten, 3 assists en 3 rebounds gemiddeld.

Met het naderende debuut van de blessurevrije Emmanuel Akot en het aantrekken van Dorsey-Walker is Heroes compleet en kan head coach Erik Braal verder bouwen aan een mooi seizoen van de ambitieuze Bossche club. ‘We zochten een ervaren speler, die als ‘secondary ballhandler’ kan opereren, kan creëren voor zijn medespelers, stevig verdedigt én er het liefst ook zelf nog wat ballen ingooit. Volgens mij zijn we hier met het aantrekken van Sherron meer dan prima in geslaagd!’ Dorsey-Walker arriveert komend weekend in Den Bosch en de club stelt alles in het werk hem snel speelgerechtigd en wedstrijdklaar te maken.

Tags:

Team

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted