Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Sherron Dorsey-Walker blijft in Den Bosch!
Cup Final MVP speelt ook komend seizoen in het rood & blauw

Heroes Den Bosch kan ook tijdens het seizoen 2024-2025 rekenen op de diensten van Sherron Dorsey-Walker. De ervaren Amerikaan werd in oktober 2023 toegevoegd aan de selectie van Erik Braal na het plotselinge vertrek van Demario Mayfield.

Vooral tijdens het bekertoernooi maakte SDW veel indruk. Mede dankzij een sterk optreden van hem in de tweede wedstrijd van de halve finale tegen ZZ Leiden, bereikte Heroes de bekerfinale. In die finale keek Heroes lange tijd tegen een achterstand aan, maar onder leiding van Sherron wist het team op het juiste moment het momentum te pakken en haalde daarmee na 8 jaar de beker weer naar Den Bosch. SDW werd terecht gekroond tot Cup Final MVP.

Toch voelt het afgelopen seizoen voor Sherron niet honderd procent geslaagd en is Heroes Den Bosch voor hem nog geen gesloten boek: “Natuurlijk, op de eerste plaats vanwege de verloren play-offs finale. Het hele team voelde dat er meer in had gezeten. Toen ik naar Den Bosch kwam, was ik net terug van een langdurige blessure. Hierdoor was de voorbereiding op het nieuwe seizoen allesbehalve optimaal en sloot ik pas na het voorseizoen aan bij de groep. Ik ben daarom enorm gemotiveerd om vanaf dag 1 met de (nieuwe) jongens aan het werk te gaan, zeker ook omdat het team gaat verjongen en coach Braal mijn senior leiderschap, waarvoor hij mij naar Den Bosch haalde, nóg meer kan gebruiken! Ik hoop dus nog meer impact te hebben als speler én als mentor voor de jongens die aan het begin van hun (Europese) carrière staan.”

Vanzelfsprekend is ook head coach Erik Braal zeer content met de verlenging: “Met Sherron in het team hebben we er niet alleen een hele goede speler bij, maar ook een extra coach op het veld. Hij helpt met de cultuur in de kleedkamer, durft zijn mening te geven en kan zien wat het team die dag van hem nodig heeft en past zijn rol daarop aan. Hij is een bewezen goede speler die tijdens belangrijke wedstrijden iets extra’s kan geven, zoals tijdens de bekerfinale. Met zijn impact op het veld en de verjonging van de selectie was het verlengen van Sherron een logische beslissing en een van onze prioriteiten deze zomer.”

Tags:

Team

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted