Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Dit seizoen is Burned Sports de officiële leverancier van het basketball schoeisel. Het sportmerk met een vestiging aan de Hinthamerstraat fungeerde de afgelopen jaren als kledingsponsor, maar verlegt de focus naar een niet minder belangrijk aspect: de schoenen. Nadat eerder Nathan Krill en Jessey Voorn over hun voorkeur vertelden. Is het nu de beurt aan Siyani Chambers. De point-guard is nieuw dit jaar in Den Bosch en kwam over van het Duitse Giessen 46ers.

Siyani Chambers speelde college basketball op Harvard, waar ook oud Den Bosch speler Brandyn Curry zijn opleiding genoot.

Explosiviteit
“Ten eerste, Burned Sports is een fantastische winkel”, begint Siyani zijn verhaal. “Ik kom er niet alleen voor mijn schoenen, maar ook om even met het personeel te kletsen want het zijn geweldige mensen die daar werken. Wat ik zoek in een schoen is duurzaamheid, lichtgewicht en comfort. Ook moet de schoen bestand zijn tegen de snelle en explosieve bewegingen die ik tijdens de wedstrijd maak. Daarom kies ik meestal voor Nike, die sluiten het beste aan bij mijn speelstijl.”

De eerste weken
“Den Bosch is geweldig”, vervolgt Siyani. “Ik ben vaak in het centrum te vinden en samen met mijn teamgenoten verkennen we de stad om zo de lekkerste restaurants te ontdekken. Ik krijg ook veel leuke tips van de fans. Hopelijk blijven ze die sturen, want zo leer ik de stad écht kennen.
Qua trainen was de eerste periode natuurlijk zwaar met de pre-season voorbereidingen, maar ik merk dat wij steeds beter ons ritme te pakken krijgen. Ook zien we nu al dat we profijt hebben van het harde werk. Het team staat er goed voor!”

Ontmoeten
De point guard legt de lat hoog, geeft hij aan. “Natuurlijk willen we dit jaar op het hoogste treetje eindigen. Ik hoop dat de inwoners en de fans van Den Bosch mij zullen herinneren als een speler die elke wedstrijd de volle 100% inzet toont. Buiten het veld vind ik het prettig als de mensen zich comfortabel voelen als ze mij tegenkomen en een praatje willen maken. Dat sociale aspect spreekt mij zeer zeker aan.”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted