Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Stefan Wessels heeft zijn aflopende contract tot de zomer van 2020 verlengd. Al 10 jaar in Den Bosch; een enorme mijlpaal, waarbij op meer dan gepaste wijze stilgestaan zal worden. Sinds zijn overstap vanuit Amsterdam in 2009 was Stefan betrokken bij het veroveren van 2 landtitels, 2 bekers, 2 Super Cups, werd hij viermaal verkozen tot het ‘All Defense Team’ en eenmaal tot het 'All Star Team'.

Clubeigenaar Bob van Oosterhout spreekt van een unicum: ‘’Wij zijn natuurlijk ontzettend trots om Stefan al 10 jaar in Den Bosch te hebben. Dat een speler zo lang dezelfde club trouw blijft, zie je tegenwoordig nog zelden. Hij is echt van een uitstervend ras. Inmiddels is Stefan uitgegroeid tot een icoon van de club. Hoewel geboren in Haarlem, wordt Stefan inmiddels beschouwd als een echte Bosschenaar.”

Technisch manager Roel van de Graaf voegt toe: “Dat we zijn contract verlengen is niet gebaseerd op nostalgie. Op en naast het veld heeft hij het afgelopen seizoen volop bewezen een waardevolle kracht te zijn.”

Stefan Wessels over zijn nieuwe contract: “Ontzettend mooi dat ik nóg een jaar de Maaspoort mijn thuis mag noemen. Ik kijk ernaar uit om samen met het team en de nieuwe coach te strijden en wéér een stap te zetten met de club. Wat mij betreft mag het seizoen beginnen!”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted