Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Stefan Wessels verruilt Heroes Den Bosch voor Prijsvrij Vakanties

Commercieel manager Stefan Wessels gaat Heroes na 2,5 seizoen verlaten; hij wordt verantwoordelijk voor brand partnerships binnen Prijsvrij Vakanties; sinds dit seizoen ook sponsor van de club. ‘’Het afgelopen jaar heeft voor mij in het teken gestaan van grote veranderingen; zowel privé als binnen de club. Ondertussen kwam er een voor mij geweldige kans voorbij, waarvan ik voelde dat deze op dit moment beter aansluit bij mijn nieuwe situatie en ambities. Hoezeer ik hier echter ook naar uitkijk, het geeft natuurlijk gemengde gevoelens, want mijn hele carriere tot dusver speelde zich af in de Maaspoort. Daarom doet het me goed te kunnen aangeven dat ik onderdeel ga uitmaken van de nieuw te vormen ‘business board’ en ook graag technisch mijn bijdrage blijf leveren. Vanuit Prijsvrij Vakanties blijf ik bovendien een balletje meegooien met business club-team de Bastards, dus jullie zijn nog lang niet van me af’; geeft Wessels met een glimlach aan.

Bob van Oosterhout licht verder toe: ‘Een dubbel gevoel. Tegen beter weten in hoop je samen oud te worden, maar het leven valt soms niet te regisseren. Mijn collega-aandeelhouders en ikzelf gunnen Stefan alle geluk en hopen én verwachten dat deze stap daartoe bijdraagt. Bovendien wil ik even kwijt dat we de gesprekken hierover samen op een fijne, volwassen manier hebben kunnen voeren, die alles zegt over de relatie tussen alle betrokkenen. Het feit dat hij betrokken blijft bij de club spreekt in dat kader positieve boekdelen. Wij Bedanken Stefan voor de belangrijke rol die hij heeft gespeeld in de ontwikkeling van Heroes, wensen hem alle succes in zijn nieuwe baan en zullen samen blijven bouwen aan de toekomst van onze mooie club, zij het in een andere verhouding’.

Heroes Den Bosch heeft inmiddels een nieuwe commercieel manager gevonden, die de komende dagen zal worden gepresenteerd.

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted