Teammanager gezocht!

03 jun. 2019

Het is één van de leukste én belangrijkste vrijwilligersposities binnen New Heroes Baketball; de functie van teammanager. Een unieke kans om het gehele seizoen vanuit het hart van het team te beleven. Je bent dé spil tussen de coaches, captain, spelers en (medische) staff, bent erbij wanneer de successen gevierd worden, reist met de spelersbus mee en ook bij Europese uitwedstrijden ben je natuurlijk van de partij.

Elke dag een beetje beter
Ter versterking van het huidige teammanagement zoeken we een organisatorisch talent met oog voor detail, hart voor basketball en goede communicatieve vaardigheden die circa 2 dagen per week tijd vrij kan maken. Spreekt jou dit aan of ken je iemand die net als wij de lat hoogt legt en ‘elke dag een beetje beter’ wil worden? Meld je dan aan bij general manager Gijs de Ruijter via gderuijter@newheroesbasketball.com.

Andere rol?
Zie jij jezelf niet als teammanager, maar wil je wel het vrijwilligersteam van New Heroes Basketball versterken? Niet getreurd, wij gaan de komende tijd nog meer vacatures delen! Kun je niet wachten? Mail dan gerust met Gijs via het bovenstaande mailadres.

Laatste nieuwsberichten

20181003 20181003 Robert Verboon 2380
11 aug. 2020

Heroes Den Bosch plaatst zich direct voor groepsfase van FIBA Europe Cup

Game 5
03 aug. 2020

Henk Norel beëindigt professionele basketballcarrière

De Mario Mayfield
02 aug. 2020

Heroes Den Bosch contracteert DeMario Mayfield