Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Bossche IT hardware provider wordt onderdeel van Data City platform

De recordkampioen van Nederland kondigt met trots aan dat The Rent Company per direct een nauwe samenwerking aangaat met de club. De IT hardware provider, onder leiding van Ronald van den Boogaard, heeft als doelstelling digitaal leren voor kinderen in het voortgezet en middelbaar onderwijs mogelijk te maken. Ronald is de zoon van Huub van den Boogaard, destijds directeur van Nashua en samen met Rinus de Jong grondlegger van de 'gouden jaren' in Den Bosch.

Versterken
Beide partijen gaan elkaar op verschillende vlakken versterken. Zo gaat The Rent Company het hele seizoen clinics geven samen met Henk Pieterse, bij verschillende scholen in het land. Daarnaast komt een heus ‘The Rent Company Fanvak’ in de Maaspoort, waar kinderen, die eerder genoten hebben van een clinic, het spelletje van dichtbij mee kunnen maken. Als kers op de taart komen er tijdens de wedstrijd vs. Landstede Hammers 400 toeschouwers op bezoek vanuit het netwerk van The Rent Company. Daarnaast gaat The Rent Company een belangrijke rol spelen binnen het Data City concept en sluit de sponsor zich aan bij de aspect ‘opleiden’.

Impact
Bob van Oosterhout over de samenwerking: “Dit is een partnership dat op enorm veel vlakken impact gaat hebben. Niet alleen sluit The Rent Company aan bij het innovatieve Data City platform om daar een belangrijke rol te spelen in het aspect van talentopleiding. Ook gaan we gezamenlijk en in samenwerking met clubicoon Henk Pieterse vele middelbare scholen verrassen met interactieve clinics welke tevens resulteren in een bezoek aan de Maaspoort. Bij de topper tegen Landstede Hammers resulteert dit direct in 400 supporters in de dop. Een sponsor die meebouwt aan de toekomst van Heroes Den Bosch, bijdraagt aan nieuwe fans en voor wie de club concreet rendement kan opleveren; wat wil je nog meer?”

Indrukwekkende stappen
Directeur-eigenaar Ronald van den Boogaard: “We volgen de ontwikkeling van Heroes Den Bosch al geruime tijd. De stappen die de club de afgelopen jaren heeft gezet, zijn indrukwekkend. Met het platform dat de club biedt, kunnen we zowel de aangesloten scholen als nieuwe klanten uitstekend bedienen. Dat wij ook nog een rol gaan spelen rondom Data City, maakt het plaatje voor ons een meer dan logische keuze om juist nu in te stappen.”

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted