Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Vanmorgen om 9:00 uur is de ticketverkoop voor de bekerfinale tussen Heroes Den Bosch en Donar in de verkoop gegaan. De wedstrijd wordt zondag 20 maart om 15:00 uur gespeeld in MartiniPlaza en dus verloopt de ticketverkoop via de club uit Groningen. Tickets kunnen besteld worden via deze link. Wanneer je op de plattegrond klikt, zie je welke stoelen beschikbaar zijn.

Verdeling kaarten en vakken
Voor Heroes Den Bosch en Donar is eenzelfde aantal tickets (1500) beschikbaar gesteld. Het is dus niet zo dat Heroes minder kaarten krijgt, omdat de wedstrijd in MartiniPlaza gespeeld wordt. Echter, nog niet alle tickets zijn vrijgegeven. Wanneer de reeds beschikbare vakken vol raken, worden nieuwe plekken vrijgegeven. Op deze manier worden eerst de plaatsen dicht bij het veld gevuld. Door tickets te bestellen via bovenstaande link zie je automatisch de vakken die voor Heroes fans bedoeld zijn. Deze vakken bevinden zich aan dezelfde kant als de spelersbank waar Heroes plaatsneemt op 20 maart.

Bussen voor seizoenkaarthouders en Gameday Heroes
Heroes Den Bosch biedt alle seizoenkaarthouders en Gameday Heroes gratis de busreis naar Groningen en terug naar Den Bosch aan. Om inzicht te krijgen in het aantal personen dat hiervan gebruik wil maken, ontvangen beide groepen een e-mail met het verzoek om zich aan te melden. Let op: tickets voor de wedstrijd dienen zelf besteld te worden.

Tags:

Basketball Cup

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted