Tickets bekerfinale in de verkoop

24 feb. 2022

Vanmorgen om 9:00 uur is de ticketverkoop voor de bekerfinale tussen Heroes Den Bosch en Donar in de verkoop gegaan. De wedstrijd wordt zondag 20 maart om 15:00 uur gespeeld in MartiniPlaza en dus verloopt de ticketverkoop via de club uit Groningen. Tickets kunnen besteld worden via deze link. Wanneer je op de plattegrond klikt, zie je welke stoelen beschikbaar zijn.

Verdeling kaarten en vakken
Voor Heroes Den Bosch en Donar is eenzelfde aantal tickets (1500) beschikbaar gesteld. Het is dus niet zo dat Heroes minder kaarten krijgt, omdat de wedstrijd in MartiniPlaza gespeeld wordt. Echter, nog niet alle tickets zijn vrijgegeven. Wanneer de reeds beschikbare vakken vol raken, worden nieuwe plekken vrijgegeven. Op deze manier worden eerst de plaatsen dicht bij het veld gevuld. Door tickets te bestellen via bovenstaande link zie je automatisch de vakken die voor Heroes fans bedoeld zijn. Deze vakken bevinden zich aan dezelfde kant als de spelersbank waar Heroes plaatsneemt op 20 maart.

Bussen voor seizoenkaarthouders en Gameday Heroes
Heroes Den Bosch biedt alle seizoenkaarthouders en Gameday Heroes gratis de busreis naar Groningen en terug naar Den Bosch aan. Om inzicht te krijgen in het aantal personen dat hiervan gebruik wil maken, ontvangen beide groepen een e-mail met het verzoek om zich aan te melden. Let op: tickets voor de wedstrijd dienen zelf besteld te worden.

Laatste nieuwsberichten

Heroes x XPRNCS
07 dec. 2022

XPRNCS.com en Heroes Den Bosch gaan de samenwerking aan

20221206 20221206 Heroes Den Bosch BC Apollo BNXT League371250506
07 dec. 2022

Winst vs. Apollo Amsterdam in beeld

Heroes Vs Apollo
06 dec. 2022

Heroes wint ook negende duel in BNXT League