Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Na een onvergetelijke zondag 29 mei 2022 hebben de spelers, coaches, staff, vrijwilligers, sponsors en natuurlijk ook jij en alle andere Heroes fans volop nagenoten van het zeventiende landskampioenschap in de historie van de club. Terwijl we nog niet helemaal klaar zijn met terugblikken (stay tuned voor een héle gave video vanavond) en de euforie er nog goed inzit, kijken we toch ook al vooruit naar de spectaculaire eindfase van de competitie: de BNXT play-offs.

PO BRACKET 31 MAYUPDATE 01

BNXT play-offs
Als kampioen van Nederland is Heroes Den Bosch geplaatst voor de halve finale. Hetzelfde geldt voor Filou Oostende als kampioen van België. Heroes neemt het in de halve finale op tegen Donar Groningen of Kangoeroes Basket Mechelen, die vanavond en vrijdag hun tweeluik in de kwartfinale afwerken. Filou Oostende speelt tegen Leuven Bears of ZZ Leiden.

Thuisvoordeel
Nu wordt het ingewikkeld, dus let goed op! Kijkend naar de eindstand in de Elite Gold, staat Heroes Den Bosch áchter Kangoeroes Basket Mechelen en vóór Donar Groningen. Dit betekent dat Heroes in de halve finale van de BNXT play-offs thuisvoordeel heeft wanneer het tegen Donar speelt, maar niet wanneer Kangoeroes de tegenstander is. Omdat het in de BNXT play-offs gaat om één uit- en één thuiswedstrijd, wil thuisvoordeel zeggen dat je de tweede wedstrijd in eigen huis speelt.

Speelschema
Voor het speelschema betekent dit dat er twee opties zijn.

Optie 1: Donar Groningen is de tegenstander

Zondag 5 juni - 15:00 uur: Donar vs. Heroes
Dinsdag 7 juni - 20:00 uur: Heroes vs. Donar

Optie 2: Kangoeroes Basket Mechelen is de tegenstander

Zondag 5 juni - 15:00 uur: Heroes vs. Kangoeroes
Dinsdag 7 juni - 20:00 uur: Kangoeroes vs. Heroes

Ticketverkoop
Tickets voor de thuiswedstrijd van Heroes in de halve finale van de BNXT play-offs kunnen besteld worden via deze link, maar let wel op: bestel vooralsnog, dus tot bekend is wie de tegenstander wordt en of Heroes eerst uit of thuis speelt, alleen tickets als je er zeker van bent dat je zowel zondag 5 als dinsdag 7 juni beschikbaar bent.

Tags:

BNXT League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted