Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Het gaat goed met Heroes Den Bosch! Commercieel, organisatorisch, zakelijk, maar zeker ook sportief. De NL Supercup staat in de prijzenkast, de club is zonder nederlagen trotse lijstaanvoerder van de BNXT League, de kwartfinale van de NBB Basketball Cup is bereikt en als nummer één van de poule is Heroes ook geplaatst voor de Round of 16 van de FIBA Europe Cup. Gevolg van deze successen is dat er komende maanden in korte tijd héél veel wedstrijden gespeeld gaan worden en daarbij heeft het team van head coach Erik Braal ieders support nodig!

Speelschema
Er zijn zes wedstrijden voor de Round of 16 van de FIBA Europe Cup toegevoegd aan het speelschema, drie away games en drie home games. Daarnaast zijn er afgelopen dagen twee wedstrijden verplaatst. Het gaat om de uitwedstrijden tegen Aris Leeuwarden en Donar Groningen. De twee wedstrijden tegen Donar Groningen voor de kwartfinale van de NBB Basketball Cup worden nog ingepland. Het meest actuele wedstrijdschema vind je hier op de website bij programma. Wil je in één keer alle wedstrijden van Heroes Den Bosch in je agenda laden? Dat kan via deze link. Wanneer je je abonneert op deze wedstrijd-agenda (dus niet enkel de wedstrijden in je agenda importeert), zullen wijzigingen in het schema ook automatisch gewijzigd worden in je agenda.

Ticketverkoop FIBA Europe Cup (Sweet 16 Pass en losse verkoop)
Je kunt vanaf nu tickets bestellen voor de Round of 16 van de FIBA Europe Cup, waarin Heroes het opneemt tegen HAKRO Merlins Crailsheim, Gaziantep en BC Kalev/Cramo. We bieden de keuze uit een Sweet 16 Pass (passe-partout voor de drie home games) of losse tickets (per wedstrijd). Voor de Sweet 16 Pass hanteren we het voordelige tarief van €20,- voor de leeftijdscategorie 5 t/m 17 jaar en €35,- voor 18+ jaar. Losse tickets zijn €10,- (5 t/m 17 jaar) en €17,50 (18+ jaar).

Sweet 16 Voucher
De Sweet 16 Pass is een digitaal toegangsbewijs voor de Europese wedstrijden in de Round of 16, maar eigenlijk is de passe-partout natuurlijk het ideale decembergeschenk om aan familie en vrienden te geven! Daarom bieden wij iedere koper een speciale Sweet 16 Voucher, zodat zij toch iets moois, fysieks hebben om onder de boom te leggen of te overhandigen bij een surprise of dobbelspel. Bovendien maak je bij inlevering van deze voucher bij de eerste Europese thuiswedstrijd op 21 december kans op héle gave, nieuwe merchandise! Meer informatie over de afhaalmogelijkheden van de vouchers bij Maaspoort Den Bosch en het meedoen om de prijzen volgt op korte termijn.

Met vragen omtrent het bovenstaande kun je altijd contact met ons opnemen via info@heroesdenbosch.com. Hopelijk tot snel in de Maaspoort!

Tags:

FIBA Europe Cup

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted