Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Zoals ieder jaar draait The Rent Company, aanbieder van laptops en laptopabonnementen voor scholieren, op volle toeren in de zomermaanden. Dit is namelijk het moment dat alle leerlingen hun laptop uitgereikt krijgen. Een behoorlijke klus met meer dan 650 aangesloten scholen en ruim 300.000 scholieren in Nederland en België die de laptops van The Rent Company gebruiken. Er zijn dan ook veel handen nodig om iedereen op tijd zijn/haar laptop te overhandigen en daar zat deze zomer een groot knelpunt.

De krapte op de arbeidsmarkt bracht een zorgeloze start van het schooljaar mét digitaal onderwijs in gevaar en dat wilden de hockey(st)ers van HC Den Bosch en de basketballers van Heroes Den Bosch niet laten gebeuren. Daarom staken zij op maandag 5 en dinsdag 6 september de handen uit de mouwen om samen met de medewerkers van partner The Rent Company én verschillende medewerkers, jeugdspelers en vrijwilligers van beide clubs alle scholieren in de regio Den Bosch voor de start van het nieuwe schooljaar hun laptop uit te reiken.

“In tijden waarin verdeeldheid bij vlagen extreme vormen aanneemt, geeft het een geweldig gevoel om samen ergens de schouders onder te zetten en elkaar te helpen,” reageert General Manager Stefan Wessels enthousiast. Hij vervolgt: “Dat we samen met de hockeyclub duizenden studenten zorgeloos aan school hebben kunnen laten beginnen en tegelijkertijd The Rent Company, onze partner die al jaren een grote steun voor ons is, een dienst hebben kunnen bewijzen, maakt het extra mooi.”

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted