Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Finals MVP tekent nieuw contract voor twee seizoenen in Den Bosch

Heroes Den Bosch kan ook de komende twee seizoenen rekenen op de diensten van Thomas van der Mars. De 2.09 meter lange center heeft een nieuw contract voor twee seizoenen getekend en gaat zodoende, na zijn eerdere driejarige verbintenis, voor vijf jaar Bossche dienst. In drie seizoenen, waarvan één afgebroken, met Thomas van der Mars in de gelederen, haalde Heroes Den Bosch eenmaal de bekerfinale en tweemaal de eindstrijd om het landskampioenschap. Afgelopen seizoen werd deze eindstrijd gewonnen, waardoor Heroes zich, mede dankzij een zeer belangrijke rol van Finals MVP Thomas van der Mars, voor de zeventiende keer kampioen van Nederland mag noemen.

In 38 wedstrijden in zijn derde Bossche seizoen scoorde Van der Mars gemiddeld 11.6 punten per wedstrijd tegen een field goal percentage van 57.5%. Daarnaast plukte hij per wedstrijd gemiddeld 7.8 rebounds onder de borden vandaan, waarvan 3.1 aanvallend. Met een efficiency rate van 17.47 was de 45-voudig Nederlands international de op zes na meest efficiënte speler in de gehele BNXT League.

Vanzelfsprekend is head coach Erik Braal zeer content met het nieuwe contract voor zijn big: “Thomas is een belangrijke speler voor ons. Hij is sterk in de rebound, altijd dreigend dicht bij de basket en verdedigend een anker. Wat ik zeer waardeer is dat hij altijd op zoek blijft naar manieren om zichzelf te ontwikkelen als speler.” Technisch manager Roel van de Graaf voegt daaraan toe: “Thomas is een op en top prof, altijd fit en heeft een goed seizoen achter de rug. Het is lekker om de transfer window op deze manier te beginnen!”

“Ik ben zeer gelukkig hier in Den Bosch,” opent Van der Mars. Hij vervolgt: “Ik woon dicht bij mijn familie en kan bij Heroes op hoog niveau acteren in de BNXT League en in Europese competities. Daarnaast is Heroes Den Bosch een warme club met fantastische mensen en gezonde ambities. Ik ben trots dat ik hier een nieuw tweejarig contract mag tekenen en dat ik vanuit de kleedkamer en vanaf het veld mag meebouwen aan de toekomst van deze prachtige club.”

Tags:

Team

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted